Plzier Entertainment brengt Disney naar het theater

Plzier Entertainment brengt Disney naar het theater

In de theaterstudio van Plzier Entertainment te Hilversum was het afgelopen maand één grote happening. De voorbereidingen zijn daar in volle gang voor “Plzier & Friends – Disney Edition”: een spetterend en vrolijk Disney concert. “Het gaat een spetterende show worden met decor, licht en prachtige (bekende) Disney kostuums. Jong en oud zal worden meegevoerd in de wondere wereld die Disney heet. Dit wil je gewoonweg niet missen!!” aldus producent Nick Homan-Dijkstra.

Samen met bevriende artiesten van Plzier Entertainment zal er gaaf concert komen, dat geheel in het teken staat van Disney. De cast, bestaande uit Kai Brasdorp, Wieke Veldman, Nino den Hollander, Amber Becker, Rowan van Kanten, Mirthe Overhage, Déwy Kuiper, Linde van Melsen, Guido Dijkstra-Homan en Shanice van Buitenen, zal tijdens het concert de allergrootste Disney hits van o.a. Tarzan, Aladdin, Frozen, Lion King, Beauty and the Beast en Mary Poppins ten gehore brengen.

Zaterdag 25 september (20.00 uur) en zondag 26 september (14.00 uur) zijn de shows in Podium de Vorstin; het Poppodium van de Mediastad Hilversum. Leuk voor het gehele gezin!!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.