Plop en zijn vriendjes met nieuwe show in Nederlandse theaters!

Plop en zijn vriendjes met nieuwe show in Nederlandse theaters!

Plopperdeplop! De bekendste kabouters van de lage landen zijn terug met een nieuwe, spannende familievoorstelling. Kom dit najaar naar de Plopshow: het Sprookjesboek in een theater bij jou in de buurt en beleef het nieuwste avontuur van Kabouter Plop en zijn vriendjes! In dit betoverende verhaal is bijna iedereen van de partij. Plop, Klus, Kwebbel en Smal ontvangen een brief met daarin een schreeuw om hulp, waarmee de reis naar Het Sprookjesboek begint… De show wordt vanzelfsprekend afgesloten met De Kabouterdans, waarbij alle kinderen, papa’s en mama’s en opa’s en oma’s mee mogen doen. Wat een feest! Zet je kaboutermuts op en kom kijken naar dit spannende avontuur. Plopshow: Het Sprookjesboek is vanaf 3 oktober te zien in Nederlandse theaters.

 

Het verhaal

Kabouter Lui ligt met de mazelen in bed, dus onze vrienden zijn heel blij dat Kabouter Smal hen komt helpen. Als Klus op een dag een brief krijgt met daarin een noodkreet van Storm de boekenworm, vertrekken de kabouters meteen om hun oude vriend uit de nood te helpen. In het huis waar Storm woont, is er namelijk iemand ontzettend droevig: Het Sprookjesboek. Het Sprookjesboek is droevig, omdat er nog nooit iemand aan hem een sprookje heeft voorgelezen! Onze kabouters schieten in actie en samen met het publiek vertellen ze een uniek sprookje vol interactie, humor en verkleedpartijen. Maar is dit ook genoeg om Het Sprookjesboek weer te laten lachen? Kom het zelf ontdekken in deze supergrappige show met de bekendste liedjes van je favoriete kabouters!

 

Klik hier om de trailer te bekijken.

 

Praktische informatie

Plopshow: Het Sprookjesboek is van 3 oktober tot en met 15 november 2015 te zien in de Nederlandse theaters. Kijk voor de actuele speellijst en meer informatie op www.studio100.com. Tickets voor deze vrolijke show zijn te koop aan de kassa’s van de theaters en op www.studio100.com .

 

Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen. De officiële kaartverkoop voor de shows gaat enkel via Studio 100. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.