Plein Theater presenteert de hele kerstvakantie de familie-theatervoorstelling Nietsnut! voor iedereen vanaf zes jaar van Theatergroep Wie Walvis

Plein Theater presenteert de hele kerstvakantie de familie-theatervoorstelling Nietsnut! voor iedereen vanaf zes jaar van Theatergroep Wie Walvis

Ieder jaar in de kerstvakantie is het feest in het Plein Theater! Dit jaar presenteert Plein Theater van 19 december t/m 3 januari om 13:00 en om 16:00 de nieuwe theatervoorstelling Nietsnut! (6+) van Theatergroep Wie Walvis! De voorstelling Nietsnut! is een ode aan onzin. Aan een wereld die je pas ziet als alles stilvalt en je de tijd hebt om heel goed te kijken. Een wereld vol fantasie die je nodig hebt om te ontdekken wie je écht bent! Naast de voorstelling zijn er kleine, winterse verrassingen te ontdekken op het plein.

Nietsnut! (6+) – Theatergroep Wie Walvis

19, 20, 22, 23 (première!), 24, 26, 27 en 30 december en 2 en 3 januari om 13:00 en 16:00

Oscar werkt altijd en Oscar werkt ook altijd hard. Hij heeft nauwelijks tijd om een broodje te eten of naar de wc te gaan. De apparaten om hem heen jagen hem op.

Als hij ook maar even te laat is gaan ze tekeer. Maar dan valt plots de stroom uit en is het stil. Doodstil. Of toch niet?

Wat is dat voor raar getik in de koelkast en komt er nou muziek uit de magnetron? Ineens gaat het licht aan en staan er twee vreemde figuren in de kamer.

Ze beginnen de boel op stelten te zetten. Oscar wil dat ze gaan maar dat lukt niet. Ze maken Oscar steeds meer aan het twijfelen over wat hij doet en wie hij is. Want in hoeverre is Oscar Oscar nog als niets meer is hoe het was?

Plein Theater, Sajetplein 39

Tickets: www.plein-theater.nl

Speciale actie: Stadspassers met een groene stip kunnen voor maar €4,50 naar de voorstelling! Vergeet de pas niet mee te nemen om te laten zien bij de kassa.

Theatergroep Wie Walvis

Theatergroep Wie Walvis maakt muziektheater voor kinderen die zich groot voelen en volwassenen die weer even klein willen zijn.

Wie Walvis raakt, prikkelt en daagt haar toeschouwers uit. In de altijd nieuw geschreven verhalen worden absurde en fantasievolle elementen op een natuurlijke manier verweven met de wereld zoals we die kennen. Deze verhalen worden ondersteund door een krachtige basis van muziek en geluid. Dit jaar staat het gezelschap voor derde jaar tijdens de kerstvakantie in het Plein Theater. Ieder jaar is dat weer een muzikaal feestje. We hopen u dan ook (weer) te kunnen verwelkomen, zodat u zich kunt komen verwarmen aan deze mooie en vooral ook hele grappige voorstelling!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.