Pink Project, dé Pink Floyd tribute, komt met een nieuwe show naar het theater!

Pink Project, dé Pink Floyd tribute, komt met een nieuwe show naar het theater!

FOTO:©Nico Alsemgeest

Wie Pink Floyd wil horen, in optima forma, gaat naar Pink Project. In 2024 staat de band alweer 30 jaar op het podium. Hiermee zijn zij één van de oudste Pink Floyd tributes wereldwijd. In al die jaren weet Pink Project de nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten. Na een zeer succesvolle Pink Floyd Past to Present tour gaat de band dit seizoen op tournee met een nieuwe show: Any Colour You Like “A collection of great Floyd songs”.

De naam zegt het al, het repertoire van Pink Floyd is heel divers, kleurrijk en bestrijkt, inclusief het solowerk van David Gilmour en Roger Waters, inmiddels 6 decennia prachtige muziek. Pink Project zal het publiek tijdens deze show verwennen met hoogwaardige uitvoeringen van de bekende songs, maar ook verrassen met onverwachte parels uit deze muzikale erfenis. Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan.

De theatertour Any Colour You Like “A collection of great Floyd songs” start op 11 november 2023 in Delft en daarna touren ze een heel seizoen langs de theaters in Nederland. Kijk voor meer informatie en tickets op www.pinkproject.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.