Piet Piraat is terug… Met een prehistorisch theateravontuur!

Piet Piraat is terug… Met een prehistorisch theateravontuur!

Schip ahoy kornuiten! Tijd om de ooglapjes weer uit de kast te halen, want de populairste piraat van Nederland en Vlaanderen ruilt de planken van de Scheve Schuit weer in voor die van het theater. De nieuwe show ‘Piet Piraat en de kleine dino’ komt eraan! Samen met Stien Struis, Steven Stil en Berend Brokkenpap, beleeft Piet Piraat deze keer een spannend prehistorisch avontuur! Piet Piraat en zijn vrienden vinden tijdens hun zoektocht naar proviand een reuzengroot ei. Als Berend Brokkenpap het wil meenemen om er een reuzenomelet van te maken, breekt het ei opeens open…
Ben jij benieuwd hoe dit afloopt? Haal dan je piratenpak uit de verkleedkist en kom samen met je piratenvrienden en vriendinnen kijken naar een hele grappige show vol verrassingen en de leukste piratenliedjes! De show ‘Piet Piraat en de kleine dino’ is van zaterdag 7 februari tot en met zondag 15 maart 2015 te zien in de Nederlandse theaters.

 

Inhoud ‘Piet Piraat en de kleine dino’

Piet Piraat en zijn maatjes komen na een lange reis  aan op Auruseiland en gaan op zoek naar proviand. Plots stuiten onze vrienden op een reuzenei. Zo’n groot ei hebben ze nog nooit gezien en van wie zou het zijn? Berend wil het meenemen om er een reuzenomelet van te maken. Maar dan breekt het ei en verschijnt er… een kleine dino! Dat is het begin van een grappig, maar ook bijzonder spannend verhaal. Kunnen de piraten de kleine dino terug bij zijn mama brengen?

Dit prehistorische theateravontuur van Piet Piraat en zijn vriendjes is voor iedereen vanaf 3 jaar. Bekijk hier de trailer.

 

Praktische informatie

Kijk voor de actuele speellijst en meer informatie op www.studio100.nl. Tickets voor de show ‘Piet Piraat en de kleine dino’ zijn te koop aan de kassa’s van de theaters en voor een groot aantal shows via See Tickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.) en op www.seetickets.nl.
Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen.
De officiële kaartverkoop voor de shows gaat enkel via de kassa’s van de theaters en See Tickets. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.