Pia Douwes op MusicalCamp!

Pia Douwes op MusicalCamp!

Pia Douwes zal komende zomer in de derde week les komen geven tijdens het MusicalCamp. Pia neemt hiermee Celinde Schoenmaker over die deze week helaas verhinderd is wegens werkzaamheden bij The Phantom of The Opera in Londen. Celinde zal echter wel nog steeds haar rol als gastdocent in de eerste kampweek vervullen. Pia zal net zoals Freek en Celinde, in masterclass vorm werken waarbij verschillende leerlingen zingen en de groep actief betrokken zal worden.

Bekijk de aankondiging van Pia:

Geen andere Nederlandse musicalactrice heeft in zoveel producties gestaan als Pia. Na haar internationale doorbraak als Elisabeth in Wenen speelde ze in tal van grote producties in onder andere Duitsland, Nederland en zelfs New York waar ze te zien was als Velma Kelly in Chicago. Voor haar rollen in Nederland heeft Pia meerdere musicalawards gewonnen. Bij de Disney liefhebbers is Pia vooral bekend door de tekenfilm Pocahontas waarin ze te horen is als het bekende Disney-figuur en het beroemde ‘kleuren van de wind’ zong.
Hoewel het jammer is dat Celinde onverhoopt niet deel kan nemen aan de derde week van MusicalCamp, is de organisatie blij op deze onverwachte manier een divers aanbod te kunnen bieden. Naast Celinde Schoenmaker (week 1) en Pia Douwes (week 3) zullen er namelijk nog meer grote namen op het zomerkamp les komen geven. Zo zal Freek Bartels in de tweede week aanwezig zijn en geven Michelle van de Ven en Rosite van der Woude alle drie de weken een masterclass.

Naast deze bijzondere gastdocenten zijn er docenten van verschillende conservatoria en theateropleidingen als vaste docenten betrokken bij MusicalCamp. Dit zijn onder andere Syd Horster (gaf les aan Codarts en is momenteel zangdocent bij Frank Sanders akademie voor Musicaltheater), Bas Bovelander (docent Frank Sanders Akademie), Jeffrey Stuut (Docent Lucia Marthas dansacademie en speelde in onder andere Tarzan de musical), tweevoudig musicalaward winnaar Ara Halici (docent Frank Sanders Akademie), Daan Smits (gaf les aan onder andere Codarts en speelde in Soldaat van Oranje), Lisanne Kok, Pieter van Boort, Marijke Castelijns en Diederick Ensink (speelde in onder andere Jeans 20,21 en 22 en de musical Pluk van de Petteflet).  

Meer info of aanmelden? kijk op www.musicalcamp.nl
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.