Phoenix Vocal indrukwekkende preview

Phoenix Vocal indrukwekkende preview

Tekst en foto’s: Mieke van der Raay

In het Zeeheldentheater in Den Haag was er zondagavond een korte preview van Phoenix Vocals in Concert.

Phoenix Vocals staat onder leiding van muzikaal leider en arrangeur Richard FitzHugh en de regie van Marleen van der Loo en Justin Buijserd. Ze staan voor samenwerking, kwaliteit en performance op hoog niveau. Hun motto is: steengoed, creatief, gezellig én uitdagend. Op eigenzinnige wijze zetten ze theatrale nummers neer in hun eindproductie.

Samen werken ze met veel energie en passie aan de mooiste musicalsongs, popnummers en klassieke muziek. Dat doen ze met nieuwe arrangementen en verrassende bewerkingen van zowel tophits als minder bekende nummers. Alle arrangementen zijn speciaal geschreven voor de zangers uit de groep, zodat iedereen altijd op de top van zijn of haar kunnen kan performen.

Ze vinden de ontwikkeling van de groep als geheel belangrijk, maar ook die van jou als individu. Daarom verzorgen vier professionals elk jaar een uitgebreide workshop waarin je o.a. nieuwe technieken leert. Omdat de focus ligt op theater muziek, verpakken ze hun nummers en optredens in een productie met professionele regie, ontwerp en techniek.

Zo konden we al genieten van onder andere: Who wants to live forever, Welcome to the rock, Totally Fucked en nog elf andere prachtige nummers uit uiteenlopende musicals. Over het geheel klonk het ontzettend goed. De bijpassende choreografie was nog niet echt heel goed en het lichtplan kon ook zeker beter. Maar het enthousiasme straalde van iedereen af en er stonden zoveel supertalenten te zingen, dat de uiteindelijke concerten zeker een bezoek waard is. Deze zijn op 15/16/17 en 18 juni.

Adrienne van Ruiten, Albert Buschgens, Alessandro Sposetti, Amanda den Herder, Anne Fockema Andreae, Cara Vrijmoed, David Mokveld,Dorine Heijltjes, Floor Mossink, Imie Nieuwland, Isabelle Draaijer, Jelle Gulmans, Johannes Eichwald, Joke Schwencke, Joop Schat, Justine Buijserd, Katelijne Hoogendoorn, Kelly de Bruin,

Kyra Antoni, Lianne Rietdijk, Marsha Haneveld, Sebastiaan Taling, Solveig van Wijngaarden, Steven Hulzebos, Suzanne Sanders, Tom Reinking

Richard FitzHugh: Muzikaal leider & arrangeur
Sven van Ruggenberg: Regisseur
Floor Bokkes: Choreograaf

Voor meer informatie: https://www.phoenixvocals.nl/

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.