Petra Berger zingt hartverwarmend duet met dochter Babette

Petra Berger zingt hartverwarmend duet met dochter Babette

Nieuwe single In Perfetta Armonia uitgebracht speciaal voor Moederdag

Met Moederdag voor de deur brengt Petra Berger een bijzondere nieuwe single uit: een duet met haar 19-jarige dochter Babette. Samen zingen zij het Italiaanse nummer In Perfetta Armonia. Na een lange zoektocht naar een geschikte zangeres om het duet mee te zingen, bleek Babette tot Petra’s grote verrassing de allerbeste stem voor het nummer te hebben: “Ik hoorde haar dit nummer bij toeval in huis zingen en wist meteen dat ik niet meer verder hoefde te zoeken. Ik ben heel dankbaar dat we dit samen kunnen doen. Het is het mooiste moederdagcadeau dat ik mij kan wensen!”

Het duet In Perfetta Armonia werd eerder al uitgebracht op het nieuwe album van Petra, Passione, en werd lovend ontvangen. Maar nadat zij het lied samen live op nationale televisie hadden gezongen, stroomden de ontroerende reacties pas echt binnen. “Ik vind het nog altijd enorm spannend om in een live televisie-uitzending te zingen, maar nu was dat totaal anders,” begint Petra. “Ik voelde me nu niet de zangeres, maar de moeder die samen met haar dochter een van de meest bijzondere momenten in haar leven meemaakt.”

Op dit moment tourt Petra door het land met haar voorstelling Passione Italiana. Speciaal voor Moederdag zal Babette op 11 mei eenmalig het podium betreden om het duet samen met haar moeder ten gehore te brengen voor het publiek. Deze voorstelling in Theater Spant! in Bussum is direct de laatste voorstelling van Petra’s tournee in dit theaterseizoen. In september zal de voorstelling wegens succes in reprise gaan.

Praktische informatie
De single In Perfetta Armonia is onder andere te luisteren via Spotify, iTunes en Deezer.

Kaarten voor de laatste voorstelling van Passione Italiana in Theater Spant! in Bussum, waarbij Petra en haar dochter samen de single ten gehore zullen brengen, zijn hier te koop.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.