Perspresentatie van Bare: A Pop Opera 2.0 van Stichting MAE

Perspresentatie van Bare: A Pop Opera 2.0 van Stichting MAE

Op 30 april vond in het Torenlaan Theater in Zeist een perspresentatie plaats van de 2.0 versie van de rockmusical “BARE” door Stichting MAE. Na het overweldigende succes van de voorstelling “Bare: A Pop Opera” op 3 en 4 juni 2023 in de Gelderlandfabriek kondigt Stichting MAE met trots een reprise aan van deze vernieuwde versie. Ditmaal zal de musical te zien zijn op 1 en 2 juni 2024 in de PKN Buurtkerk te Noordwijk, een locatie die perfect aansluit bij de sfeer van de productie.

Bare: A Pop Opera is een krachtig verhaal dat de thema’s liefde, geloof, hoop, (homo)seksualiteit, onzekerheid en angst verkent. Deze tijdloze thema’s tonen de blijvende maatschappelijke relevantie van de musical. Het verhaal volgt een groep scholieren op de katholieke kostschool St. Cecilia, waarbinnen de geheime liefde tussen Peter en Jason centraal staat. Terwijl Jason, de populaire atleet, worstelt met zijn angst voor de gevolgen van zijn homoseksualiteit, groeit bij Peter de drang om zijn ware identiteit te omarmen.

Het stuk werpt een indringende blik op de innerlijke strijd van de personages terwijl ze proberen een productie van Romeo en Julia op te zetten. De spanningen lopen hoog op en iedereen begint aan zichzelf te twijfelen terwijl ze op zoek zijn naar hun eigen pad in het leven. Door middel van aangrijpende teksten, ondersteund door een krachtige pop/rock-score en authentieke personages weet Bare: A Pop Opera het publiek recht in het hart te raken.

Stichting MAE nodigt het publiek opnieuw uit om getuige te zijn van deze meeslepende musical. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van Stichting MAE. Mis deze kans niet om de 2.0 versie van “Bare: A Pop Opera” te beleven en geraakt te worden door zijn diepgaande thema’s.

Voor kaarten en meer informatie, bezoek de website van Stichting MAE. stichtingmae.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.