Perspresentatie rockmusical “BARE”

Perspresentatie rockmusical “BARE”

Op Dinsdag 28 maart gaf MAE Stage Productions een veel belovende voorproefje van de rockmusical “BARE” Wij waren er bij voor het maken van een Fotoreportage.

Op 3 en 4 juni 2023 brengt MAE Stage Productions de coming-of-age rockmusical “BARE” naar de Gelderlandfabriek te Culemborg. Met het aangrijpende verhaal over de geheime liefde tussen Peter en Jason

Bare volgt een groep scholieren op katholieke kostschool St. Cecilia, die worstelt met kwesties als (homo)seksualiteit, identiteit en geloof. Jason, de populaire atleet, is bang voor de gevolgen van het mogelijk aan het licht komen van zijn homoseksuele relatie met Peter, terwijl Peters drang om uit de kast te komen alsmaar sterker wordt. Terwijl de groep probeert een productie van Romeo en Julia op te zetten, laaien de spanningen op, begint iedereen aan zichzelf te twijfelen en lijkt Gods pad moeilijker te vinden dan ooit. Door middel van aangrijpende teksten – begeleid door een doorgezongen pop/rock-score en verteld door authentieke karakters met elk een eigen verhaallijn – raakt Bare zijn publiek recht in het hart.
De thema’s van dit prachtige stuk zijn actueel en confronterend; onderwerpen als liefde, geloof, hoop en (homo)seksualiteit maar ook onzekerheid en angst zijn van alle tijden en bewijzen daarmee de maatschappelijke relevantie van de musical.

Kijk voor kaarten op https://www.maestageproductions.nl/2023-bare

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.