Perspresentatie Harrie Babba

Perspresentatie Harrie Babba

Komend theaterseizoen kruipt Jon van Eerd opnieuw in de huid van Harrie Vermeulen. Nou, eigenlijk niet helemaal, want deze keer speelt hij de geest uit te fles: Harrie Babba Vermeulen. Na vele voorstellingen waaronder: De Bonbonfabriek, Harrie en twee meesters en Oranje Boven, begint Jon van Eerd aan een nieuw avontuur. Samen met zijn partner is hij het productiehuis ‘Pretpakhuis’ begonnen. Harry Babba wordt de eerste productie van dit nieuwe bedrijf.

De cast bestaat naar Jon van Eerd uit: Arie Cupé, Irene Kuiper, Cindy Bell, Joey Schalker en Arian Foppen en speelt zich af in het Midden-Oosten. Als geest uit de fles moet Harrie Babba iedereen gehoorzamen die hem uit de lamp tovert. De veeleisende Sultana (Cindy Bell) tovert Harry uit de fles en komt met vele absurde wensen. Als hij helemaal uitgeput is verzint hij samen met de sultan (Arie Cupé) en Fahita (Irene Kuiper) een list om Sultana een wens te laten doen waardoor Harrie weer terug in de fles te krijgen. Dit wordt niet eenvoudig want er zijn ook nog andere kapers op de kust die ook interesse in Harrie hebben.

Harrie Babba speelt zich af in een Bollywood achtig decor en is een garantie voor een avond lachen. De voorstelling zal weer veel absurde momenten bevatten en ook komt er weer interactie met het publiek. Tijdens deze perspresentatie merken we al dat er een goede klik tussen de castleden is. Dit belooft wat voor de voorstellingen in het theater!

Harrie Babba is vanaf 30 oktober te zien in een theater bij u in de buurt.

Kijk HIER voor de speellijst.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.