EEN RAMPZALIG EINDEJAAR MET BOESJANS

EEN RAMPZALIG EINDEJAAR MET BOESJANS


Van zondag 13 december t/m maandag 21 december 2020 speelt de comedy-theatervoorstelling Een rampzalig eindejaar met Boesjans in Den Haag en Utrecht, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.
Boesjans is hét comedy-gezelschap van Utrecht, bestaande uit acteurs, schrijvers en een muzikant. Gewapend met pruiken, snorretjes en absurditeit brengt Boesjans dynamische voorstellingen met snelle sketches en hilarische liedjes waarin de wonderlijke gedragingen der mensheid op de hak wordt genomen. Elk jaar maakt Boesjans een voorstelling die te zien is rond de kerstdagen. Een perfect avondje uit voor iedereen die lachend het volgende kalenderjaar in wilt stappen. Boesjans maakt altijd in een zeer korte tijd een voorstelling, dit keer twee weken, een soort red-je-reetshow; een feestje voor de acteurs en het publiek. Onze voorstellingen zitten vol humor en verbeeldingskracht. Door de komische benadering in inhoud én vorm, zijn de voorstellingen aansprekend voor zowel jongeren als volwassenen. De eindregie is dit keer gedaan door René Geerlings (artistiek directeur MAAS TD).
CREDITS
eindregie René Geerlings|spelers Boris van Bommel, Floyd Koster, Sabrina Nabermacnack, Eva Zwart |schrijvers Ashley Boom, Koen Caris, Devon van Cooten, Eva Gouda, Bart Jakobs, Renée Kapitein|muziek & liedteksten Mattijs Verhallen, Maarten Ebbers |publiciteit Floyd Koster |artistieke leiding Milan Boele van Hensbroek & Matthijs Mahler
VERHAAL
Boesjans neemt voor eens en voor altijd afscheid van het stomste jaar sinds de uitvinding van de Segway. Maar dat betekent nog niet dat we veilig zijn… Ook in 2021 kan het flink apocalyptisch worden.Dus pak je antibacteriële handgel en wapen je tegen het onheil dat ons nog te wachten staat. Boesjans neemt je mee langs moerassen van ziektekiemen, zombies, capibara-plagen en een machtsovername door Luxemburg.Op deze avond vol rampzalige gezelligheid word je voorbereid om het Einde der Tijden een beetje vrolijk tegemoet te treden en samen met Boesjans lachend ten onder te gaan.
SPEELDATA
zo 13 december 2020 //14:30u // Theater Dakota [Den Haag]
zo 13 december 2020 //20:00? (nnb) // Theater Dakota [Den Haag]
vr 18 december 2020 //20.30u // Theater Kikker [locatie Het Huis, Utrecht]
za 19 december 2020 //15.00u // Theater Kikker [locatie Het Huis, Utrecht]
za 19 december 2020 //20.30u // Theater Kikker [locatie Het Huis, Utrecht]
zo 20 december 2020 //15.00u // Theater Kikker [locatie Het Huis, Utrecht]
zo 20 december 2020 //20.30u // Theater Kikker [locatie Het Huis, Utrecht]
ma 21 december 2020 //20.30u // Theater Kikker [locatie Het Huis, Utrecht]
Website Boesjans: www.boesjans.com

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.