Pers preview Thoroughly Modern Millie – FotoReportage
Musicalgroep Utrecht
 
Het is 1922 en het dorpsmeisje Millie Dillmount is net aangekomen in New York om haar dromen te laten uitkomen. Het plan is simpel: zoek een baan als typiste voor een geschikte rijke baas en trouw hem. Volgens de Vogue is het moderne huwelijk immers slechts een zakelijke overeenkomst!
 
Al snel begint haar plan te wankelen: haar huisbazin doet aan mensenhandel, haar baas Trevor lijkt ongevoelig voor elke vorm van flirten en ze krijgt gevoelens voor Jimmy, die volledig platzak is. Gelukkig maak Millie snel vriendinnen en vindt steun bij zangeres Muzzy, die haar wijze levenslessen leert, maar er ook een eigen plan op nahoudt.
 
Thoroughly Modern Millie is een vrolijke, grappige en charmante musicalcomedy, met liefde voor modern New York en de swingende Charleston-vibe van de jaren twintig. Gebaseerd op de originele Oscarwinnende musicalfilm met Julie Andrews in de hoofdrol is Thoroughly Modern Millie nu voor het eerst in Nederland te bewonderen, op de planken gebracht door Musicalgroep Utrecht.

In juni 2018 presenteert Musicalgroep Utrecht de musical: Thoroughly Modern Millie. De voorstellingen zijn op 7, 8, 9 en 10 juni in Theater Kikker.

Onder leiding van ons creatief team, bestaande uit Hubert ter Meulen en Charlotte Hulsbergen, en in samenwerking met Margoke Nijssen voor de choreografie, zal Musicalgroep Utrecht vanaf 6 september 2017 elke woensdagavond repeteren om deze swingende musical op de planken te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.