Pers presentatie She Loves Me – FotoReportage

Pers presentatie She Loves Me – FotoReportage

She Loves Me gaat over Amalia (Christanne de Bruijn) en Georg (Joey Schalker), twee collega’s in een parfumerie die elkaar niet kunnen luchten of zien. Wat zij echter niet weten, is dat ze elkaar al maandenlang anonieme brieven schrijven en beiden heimelijk verliefd zijn op die ander. Overwint hun liefde voor elkaar al hun vooroordelen wanneer ze elkaar daadwerkelijk ontmoeten?
De muziek is van Jerry Bock, de liedteksten van Sheldon Harnick, die eerder o.a. voor Fiddler on the Roof een Tony Award wonnen. Het originele script is geschreven door Joe Masteroff en de Nederlandse vertaling is van Florus van Rooijen. De regie is in handen van Benno Hoogveld in een co-regie met Nick Fleuren en Rosite van der Woude leidt het zevenkoppige live-orkest.
Na het overweldigende succes van A New Brain in 2017 met strak uitverkochte voorstellingen, is She Loves Me de tweede productie van De Kernploeg. Slechts acht keer is deze zomermusical te zien in Dansmakers in Amsterdam-Noord: van zaterdag 7 t/m zondag 15 juli. 
 
Met Freek Bartels, Christanne de Bruijn, Joey Schalker, Desi van Doeveren, Filip Bolluyt, Dennis Willekens, Jip Bartels en Danny Houtkooper
 
Regie: Benno Hoogveld
Muzikale Leiding: Rosite van der Woude
Vertaling: Florus van Rooijen
Co-regie en choreografie: Nick Fleuren
Decorontwerp: Lesley Pols
Kostuumontwerp: Glenn Hewitt
Geluidsontwerp: Roel van Spronsen
Pruik- en make-upontwerp: Bobby Renooij
Productie: Mandy Wognum en Erwin Aarts
 
 
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.