Pers presentatie; Prinses Luna en het verdwenen kerstfeest.

Pers presentatie; Prinses Luna en het verdwenen kerstfeest.

Tekst en foto’s: Mieke van der Raay

In het Dorpshuis in Wijdewormer, een klein plaatsje vlakbij Amsterdam, presenteerde NBN Entertainment en Princess Magic Fantasy de gloednieuwe Kerstmusical voor de hele familie: PRINSES LUNA EN HET VERDWENEN KERSTFEEST!

Deze musical gaat over Lynn (Robyn de Boer). Lynn kan niet slapen, want het is kerstavond en ze kan haast niet wachten tot de volgende morgen aanbreekt. Diep in de nacht gebeurt er iets magisch… De beeldschone prinses Luna (Jaidy Bos) stapt Lynns kamer binnen en vraagt haar mee te gaan naar een betoverende wereld waar het kerstfeest bijna niet door kan gaan. Lukt het Lynn om samen met prinses Luna kerstmis te redden?

De rol van Prinses Luna wordt gespeeld door Jaidy Bos o.a. bekend van het tv-programma “Het is hier Autistisch” van Filemon Wesselink (BNN/NPO3), van diverse “cosplay-‐events”, als deelnemer in de halve finale van Hollands Got Talent 2019 en van haar eigen kerstshow vorig jaar. Samen met haar team van Princess Magic Fantasy produceert zij haar eigen shows en events. Voor deze kerstshow werkt ze samen met JoHaLee Glastra van NBN Entertainment.
Het script is geschreven door Jaimy Bos en Sem Konijn (Niemand Huilt om Heksen, Afgesloten de Musical). Sem Konijn heeft ook de regie en het schrijven van de songs op zich genomen. Sem straalt als hij vertelt hoe deze productie tot stand is gekomen. Van eerst een idee naar de uitwerking ervan, van een script met slechts vijf spelers tot het er uiteindelijk 16 werden. Met zo’n grote cast heeft hij uiteraard hulp nodig. Hij heeft mensen om zich heen verzameld die bij zijn visie passen en waarop hij blindelings kan vertrouwen.

Hij wil er wel zorg voor dragen dat alles er professioneel en gelikt uitziet. Kinderen in de zaal, moeten kunnen zeggen WOW zo’n jurk wil ik ook, of dat kasteel leek zo echt, daar wil ik wel in wonen. De mensen om hem heen staan, stuk voor stuk, garant voor kwaliteit. We kregen vast twee nummers uit de musical te horen, nog wel vanaf band, maar het klonk zeker heel vrolijk en veelbelovend.

De gehele cast was aanwezig om een heerlijke taart aan te snijden. Het was duidelijk dat iedereen er heel veel zin in had om aan het repetitie proces te beginnen.

Prinses Luna en het Verdwenen Kerstfeest staat op vrijdag 13 december, zaterdag 14 december en zondag 15 december 2019 exclusief in Het Dorpshuis Wijdewormer!
Tickets kun je kopen via: www.prinsesluna.nl/tickets

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.