Pers presentatie Expeditie Eiland – FotoReportage

Pers presentatie Expeditie Eiland – FotoReportage

Dinsdag 24 juli was in Amsterdam de eerste repetitie van Expeditie Eiland van Rick Engelkes Productie’s.

Drie compleet verschillende gezinnen gaan op jacht naar hun geluk door zich op te geven als kandidaat voor het splinternieuwe televisieprogramma Expeditie Eiland. Het volkse gezin Ten Kate, het wat omhooggevallen gezin Van Stirum-Vinkesteijn en het wat ingedutte gezin Kuipers. Drie compleet verschillende gezinnen, die elkaar thuis waarschijnlijk nooit een blik waardig zouden gunnen, die op dit eiland tot elkaar veroordeeld zijn. Ze leggen allemaal hun lot in handen van presentator Ruud Salomons.

Aanvankelijk is iedereen gericht op de winst. De hoofdprijs is dan ook niet misselijk: de winnaar wint het eiland en een geldbedrag van 1 miljoen euro!

In een wirwar van beproevingen, opdrachten en een karig eilandleven bevinden de kandidaten zich in steeds vreemdere situaties. Zeker als blijkt dat tijdens Expeditie Eiland in ieder gezin afzonderlijk ook nog het een en ander uitgevochten dient te worden. Als de beproevingen en opdrachten die Ruud zijn kandidaten laat ondernemen zo bizar worden, dat niemand in Expeditie Eiland zijn leven nog zeker is, vliegt alles uit de bocht.

Zit iedereen er wel met hetzelfde motief? Hoe lang kan presentator Ruud de regie houden over het spel? Wat is een prijs die een leven lang geluk kan betekenen je waard, als je tijdens het spel degene waar je het meest van houdt kunt verliezen? Voor ze het weten hebben de kandidaten elkaar harder nodig dan ooit.

Expeditie Eiland is een spannende, komische musical met een vette knipoog naar reality programma’s als Expeditie Robinson, Temptation Island en Helemaal het einde.

Met: Jelka van Houten, Lone van Roosendaal, Renée van Wegberg, Dennis Willekens, Ferry Doedens, Rutger de Bekker, John Buijsman, Joey Schalker, Jip Bartels, Kaylee Peters en Pascalle Langhorst.

CREATIVES
ALLARD BLOM     script & liedteksten
MARTIN MICHEL     regie
JOEP ONDERDELINDEN     regie
RUTGER DE BEKKER     componist / muzikaal supervisor
CARLA JANSSEN HÖFELT     decorontwerp
SUZANNE ELDERING     kostuumontwerp

PRODUCTIE
RICK ENGELKES     producent
KIM VAN DEN LANGENBERG     uitvoerend producent
JEROEN FRIJTERS     technisch producent
SONJA VAN DOREN     productie coördinator & company manager

Meer informatie: http://rep.nu/productie/expeditie-eiland/#verhaal

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.