Pers presentatie :Eerste solo-cd Marleen van der Loo- FotoReportage

Voor Marleen is deze CD een droom die uit komt. “Door mijn broer Stijn ben ik gaan zingen. Dat is een feit. Hij heeft me mijn eerste liedje laten opnemen toen ik zes jaar oud was en me piano leren spelen op mijn 12e. Twee jaar geleden kreeg ik een fantastisch cadeau van hem. Hij gaf me een lege CD met daarop geschreven: ‘Van der Loo zingt Van der Loo’. Hiermee kreeg ik toegang tot zijn gehele liedjesbibliotheek. Hij vertelde me dat hij het zo leuk zou vinden wanneer ik eens iets met zijn liedjes zou doen. Het was verschrikkelijk moeilijk voor mij om uit zijn grote oeuvre een definitieve songkeuze voor deze CD te maken. Bij het uitkiezen kwam een groot deel van onze jeugd voorbij en ik realiseerde me dat ik van bijna alle liedjes de oorsprong kende. Ik was er of zelf bij geweest of hij heeft me er over verteld. Ik heb uiteindelijk de nummers volledig op de tekst gekozen, uitgaande van mijn eigen verleden en ‘verhaal’ bij die teksten. Muzikaal gezien heb ik de vrijheid gekregen, om de nummers echt van mezelf te maken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.