Pers presentatie De Meisjes met de Wijsjes – FotoReportage
De Meisjes met de Wijsjes is dé Nederlandse vocalpopgroep, die haar zangtalent en vierstemmige arrangementen van bekende, Nederlandstalige nummers combineert met een flinke dosis humor. In ‘Tegeltjeswijsheid’ onderzoeken zij op eigenzinnige en geestige wijze de Nederlandse volksaard. Die Typische Nederlander….. bestaat die eigenlijk wel? Virtuoos gearrangeerde en gezongen nummers van toen tot nu en spetterende livemuziek worden afgewisseld met hilarische quizfragmenten, korte sketches en pijnlijke bekentenissen.
Van januari t/m april maken zij de Nederlandse theaters onveilig met hun avondvullende voorstelling ‘Tegeltjeswijsheid’. Onder begeleiding van multi-muzikant Martijn Bos gaan ze op een komische en muzikale manier op zoek naar de ultieme Nederlander.

Met hun vier verschillende stemmen klinken zij, Arianne Abbestee, Simone Breukink, Tessa Jimmink en Fardoe Swaanswijk als een sprankelend, fris en krachtig geheel. 

Nederlandse klassiekers van toen tot nu blazen we, met een theatrale knipoog, nieuw leven in door er een unieke, vierstemmige draai aan te geven. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.