Pepijn Gunneweg en Karel de Rooij in gesprek over Carré Beweegt

Pepijn Gunneweg en Karel de Rooij in gesprek over Carré Beweegt

Tijdens Carré Beweegt gaat Pepijn Gunneweg in gesprek met Karel de Rooij en de artiesten van de verschillende gezelschappen die deze week te zien zijn. De bezoeker kan naast de voorstellingen van vier internationale gezelschappen ook deze gesprekken bijwonen. Gunneweg ontvangt Karel de Rooij als zijn eerste gast en hij gaat met hem in gesprek over deze unieke week in Carré. De Rooij is één van Nederlands grootste kleinkunstartiesten en bekend als Mini uit het cabaretduo Mini & Maxi. De gesprekken vinden plaats op donderdag 19 april tot en met zaterdag 21 april om 21:00u en op zondag 22 april om 13:30u plaats in De Nok van Carré. Meer informatie is te vinden op www.carre.nl.

 

Pepijn Gunneweg, acteur en komiek: “Carré Beweegt doet me denken aan mijn tijd met de Asthon Brothers tijdens het Edinburgh Fringe Festival. Karel de Rooij was één van onze grote inspiratiebronnen en ik ben verheugd om hem als gast te mogen ontvangen. Het is ontzettend inspirerend om met collega’s uit het vak te praten en ik ben benieuwd naar de ervaringen van al deze getalenteerde performers!”

 

Pepijn Gunneweg

Acteur en komiek Pepijn Gunneweg studeerde in 2001 af aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam. Na zijn afstuderen maakte Pepijn tot en met 2014 deel uit van de bekende theatergroep Ashton Brothers, waarmee hij door heel Europa reisde. Daarnaast heeft hij onder andere gespeeld bij het Ro Theater en in musicals als Spamalot en Waanzinnig Gedroomd (zomer 2015). Op televisie was hij jarenlang te zien in de BZTshow en tegenwoordig is hij de komiek in het populaire RTL5-programma Foute vrienden.

Carré Beweegt
Wereldwijd ontwikkelen artiesten uiteenlopende vormen van acrobatiek, beeldend theater en bewegingstheater. Deze nieuwe stijl wordt in Engeland physical theatre en in Frankrijk nouveau cirque genoemd. Carré wil dit genre ook in Nederland groots op de kaart zetten en presenteert in Carré Beweegt een week lang shows van gevestigde gezelschappen en nieuwe talenten van over de hele wereld.

 

Carré Beweegt is van 17 tot en met 22 april 2018 te zien in Carré. De gesprekken van Pepijn Gunneweg in De Nok van Carré zijn vrij toegankelijk voor de bezoekers van Carré. Meer informatie en het exacte programma is te vinden op carre.nl. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop via www.carre.nl en 0900-25 25 255 (45 cpm).

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.