Patrick Martens tijdelijk terug in The Bodyguard

Patrick Martens tijdelijk terug in The Bodyguard

Vanaf zondag 30 juli tot en met zondag 6 augustus is acteur en presentator Patrick Martens weer te zien in de rol van PR agent Sy Spector in de musical The Bodyguard. Acht jaar geleden vertolkte hij ook deze rol in de productie die van 2015 tot 2017 te zien was. Martens vervangt tijdelijk acteur Juneoer Mers. De musical The Bodyguard is nog een maand te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Op 27 augustus is de laatste voorstelling.

In 2015 maakte Patrick Martens zijn musicaldebuut als Sy Spector in The Bodyguard. De rol van de PR man van Rachel Marron bleek hem op het lijf geschreven. “Ik voel me vanaf het eerste moment thuis bij The Bodyguard“, vertelt Patrick. “Het is een heerlijke rol om te spelen. Hoe fantastisch is het dat ik nog een keer Sy mag spelen. En het mag dan acht jaar geleden zijn, de teksten herinner ik me als de dag van gisteren.”

Patrick Martens

Patrick Martens is acteur, presentator en contentmaker. Hij was afgelopen jaren een van de presentatoren van Koffietijd en was te zien in talloze films en televisieseries als ‘Huisvrouwen bestaan niet 2′, ‘ZOOP’, ‘Gooische Vrouwen 2’, en ‘GTST’. Op dit moment presenteert hij ‘Date Smakelijk’ en ‘Lettrix’ op SBS6.

Het verhaal

The Bodyguard vertelt het verhaal van Frank Farmer, voormalig Secret Service agent, die wordt ingehuurd door popster Rachel Marron als bodyguard om haar te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan Frank zowel Rachel als haar familie beschermen tegen de dreiging van een stalker, of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging?

De musical The Bodyguard is nog tot en met 27 augustus 2023 in het Beatrix Theater Utrecht te zien. Andere hoofdrollen in deze voorstelling, die een mix van een musical, popconcert, thriller en lovestory is, zijn onder andere voor Nyassa Alberta, Tarikh Janssen en Nurlaila Karim. Voor meer informatie, klik hier

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.