Parade-hit Revival uitgebreid met bigband

Parade-hit Revival uitgebreid met bigband

De Parade-hit Revival, met in de hoofdrollen Peter Faber, Bill van Dijk, Marijn Brouwers en Voice-finalist Guus Mulder, wordt donderdag 9 juli gespeeld met een 18-koppige big band in plaats van de zeven muzikanten die normaliter op het podium staan. Dankzij deze bijzondere voorstelling is Revival, met 22 man op het podium, de grootste Parade-voorstelling van dit jaar.

Dat hebben de makers woensdag bekendgemaakt. De concertvoorstelling vertelt over een boyband die bestaat uit vier generaties mannen. Het viertal wordt begeleid door de Konrad Koselleck Big Band.

De voorstelling gaat over de vergankelijkheid van boybands. De groep in Revival bestaat uit zangers van meerdere generaties, zodat de formatie voor eeuwig door kan blijven gaan. De muziek in Revival beslaat de periode van 1900 tot nu. Het zijn songs over thema’s als leeftijd, vergankelijkheid en vergane glorie hebben. Het is een mix van vertalingen van bestaand werk en nieuwe eigen nummers.

De voorstelling op 9 juli is de dernière in Den Haag. Daarna is Revival nog te zien in Utrecht (25 t/m 28 juli) en Amsterdam (15 t/m 17 augustus). Revival is op 25 en 26 en 15 en 16 augustus te zien in de uitgebreide bezetting.

www.facebook.com/RevivalopdeParade

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.