Opvliegers.. wie heeft ze niet?

Recensie & foto’s: Stephan Markus

Opvliegers.. wie heeft ze niet? In deze alweer vierde versie van de muzikale komedie Opvliegers lopen vier vriendinnen tegen de ongemakken van deze kwaal aan.

Met de klanken van de tune van “Loveboat” maken we opnieuw kennis met Joke, Shirley en Moniek. De dames hebben allemaal hun eigen zorgen; de overgang, vreemd gaan, dating apps en ongewenste beharing. Allerlei leeftijdsproblemen komen voorbij. Maar is het allemaal wel wat het lijkt?

In Opvliegers 4 – Trossen Los! wagen de dames zich aan een reis op een cruiseschip. Waar we in de eerdere versies Antje Monteiro nog, in de rol van Lydia zagen, is ze er nu niet bij. Door een schnabbel op een Grieks eiland is deze vriendin ditmaal niet van de partij. Deze keer voegt Loes, de zus van Lydia zich bij het gezelschap. Loes, een rol van Rian Gerrits, doet zich voor als Gloria Evans, het alter ego van haar zus Lydia. Rian is een actrice die letterlijk en figuurlijk aanwezig is on stage!

De nieuwe opvliegers doet zijn muzikale status dit keer volop eer aan. Elke actrice heeft geweldige solo’s, waarbij de tranen opwellen bij de mensen in de zaal. De voorstelling is een aaneenschakeling van emoties en humor. Het lijkt soms voorspelbaar, maar het blijkt dan ineens toch anders af te lopen dan verwacht!

Uiteindelijk blijkt dat Antje toch niet helemaal gemist kan worden, maar als u wilt weten op welke manier, dan zult u de voorstelling moeten gaan ervaren! Want een ervaring is het, in twee uur tijd een complete cruise beleven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.