Opgekropt staat netjes’ van Jochen Otten; een heerlijk avondje cabaret

Opgekropt staat netjes’ van Jochen Otten; een heerlijk avondje cabaret


Zaterdagavond 9 oktober vond de première van Jochen Ottens zijn achtste cabaretprogramma ‘Opgekropt staat netjes’ plaats in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch.
Dingen opkroppen is niet goed. Imploderen is de grootste aanjager van agressie. Meteen zeggen wat je denkt en tonen wat je voelt, lijkt een ideale oplossing.  In ‘Opgekropt staat netjes’ zien we Jochen worstelen met een optelsom van ongemakkelijke situaties en gênante momenten. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Wat doe je bijvoorbeeld als je beste vriend onaangekondigd zijn hond meeneemt als hij komt logeren? En wat als een verkoper je dingen verkoopt waar je niet voor kwam?
 
Het is goed te merken dat Jochen de kneepjes van het cabaretvak kent. Hij weet goed om te gaan met de humor en blijft niet te lang hangen op dezelfde onderwerpen. Dit samen met een fijne hoog tempo in de voorstelling maakt dat het een hele fijne show is om te zien. Voor je het weet is de anderhalf uur durende show om.
‘Opgekropt staat netjes’  is een heerlijk avondje cabaret. Het is fijn dat we na een lange tijd weer heerlijk kunnen lachen in een volle theaterzaal.
 
Voor meer informatie en de speellijst kunt u terecht op www.jochenotten.nl.

Foto: Robin Swiers

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.