Opening IJsvrij Park Festival groot succes

Opening IJsvrij Park Festival groot succes

ROTTERDAM- Fred van Leer en Wethouder Struijvenberg openden vandaag om 18.00uur het nieuwe IJsvrij Park Festival in Rotterdam. Met een overweldigende hoeveelheid aandacht van de media en veel schaatsende bezoekers heeft de ijsbaan zijn vuurdoop gehad. Vanaf vandaag kunnen bezoekers een maand lang terecht in Het Park bij de Euromast. Tot 7 januari is er elk weekend een programma met op vrijdagavond een silent disco en winter BBQ en in het weekend acts als Kruidkoek, a balladeer, Marutyri, AnotherFunkCollective en Convoi Exceptional.

Openingstijden en prijzen
Het IJsvrij Park Festival is 7 dagen in de week geopend, van vrijdag 8 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018. Het terrein is voor iedereen toegankelijk. Kinderen t/m 12 jaar schaatsen voor € 3,50 en vanaf 13 jaar betaal je € 5,00. Schaatshuur kost € 2,50.

Houd de website www.ijsvrij.nl in de gaten voor meer informatie over het programma en het festival of volg ons op Facebook: www.facebook.com/ijsvrij, Instagram: www.instagram.com/ijsvrijparkfestival en Twitter: @ijsvrijparkfest

Fotografie: Annemieke van der Togt

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.