Openbare audities voor de Billy Elliot sCOOL tijdens Uitmarkt

Openbare audities voor de Billy Elliot sCOOL tijdens Uitmarkt

Joop van den Ende Theaterproducties op de Uitmarkt

Het laatste weekend van augustus start met de Uitmarkt in Amsterdam het nieuwe culturele seizoen. Joop van den Ende Theaterproducties laat zaterdag 30 augustus en zondag 31 augustus theaterliefhebbers kennismaken met uiteenlopende producties. Zo vinden er tal van activiteiten plaats bij de informatiestand op het Museumplein. Bijzonder dit jaar zijn de audities op de stand voor de Billy Elliot sCOOL. Op zondag wordt de Uitmarkt op het grote podium traditioneel afgesloten met verschillende optredens tijdens de Avro Musical Sing-a-Long om 21.15 uur.

Stand Joop van den Ende Theaterproducties

Bij de stand van Joop van den Ende Theaterproducties is ook dit jaar weer van alles te beleven. Zo kunnen bezoekers in de stand hun mooiste André Hazes herinneringen achterlaten, op de foto gaan in het decor van één van de musicals, meedoen aan de musicalquiz en een echte Moeder, Ik Wil Bij De Revue hoed ophalen. Er wordt gesigneerd door verschillende musicalsterren en uiteraard brengt ook paard Joey uit War Horse een bezoek aan de stand. Kinderen met musicalambities zijn van harte welkom om hun kunsten te vertonen op de stand en maken kans om geselecteerd te worden voor de audities van de Billy Elliot sCOOL. Natuurlijk is in de stand alle informatie verkrijgbaar over de voorstellingen van Joop van den Ende Theaterproducties. Bezoekers die bij de stand hun kaarten kopen voor het nieuwe theaterseizoen krijgen een speciaal cadeau. De stand is op zaterdag 30 augustus te bezoeken van 12:00 uur tot 18:00 uur en op zondag 31 augustus van 13:00 uur tot 18:00 uur.

Musical Sing-a-Long

Op zondag 31 augustus vormt de Avro Musical Sing-a-Long wederom de afsluiting van de Uitmarkt. Verschillende musicalsterren zullen een optreden verzorgen onder begeleiding van het Metropole Orkest. Dit programma is live te volgen vanaf 21.15 uur op Nederland 1.

Nieuw theaterseizoen

Joop van den Ende Theaterproducties komt dit seizoen, naast de lopende producties Hij Gelooft in Mij en War Horse, met twee nieuwe musicals. Een eigen nieuw ontwikkelde musical en een bekroonde West End sensatie gaan binnenkort in première. Daarnaast staat dit najaar Musicals in Concert op de planning. In een groots concertdecor en begeleid door een live-band onder leiding van Eric van Tijn nodigen de vele musicalsterren het publiek uit om mee te zingen met hits uit talloze legendarische musicals.

  • Moeder, Ik Wil Bij De Revue -21 september – Beatrix Theater Utrecht
  • Billy Elliot – 30 november – AFAS Circustheater Den Haag
  • Musicals in Concert – zaterdag 15 en zondag 16 november Ziggo Dome Amsterdam
  • Holland zingt Hazes – 27 en 28 maart 2015 Ziggo Dome Amsterdam
Huidige producties:
  • Hij Gelooft in Mij – DeLaMar Theater Amsterdam, tot en met 4 januari 2015
  • War Horse – tot en met 28 september te zien in Koninklijk Theater Carré Amsterdam en daarna tot en met april 2015 op tournee langs vijf grote theaters in heel Nederland.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.