Open repetitie Suske en Wiske De Musical –De Circusbaron

Open repetitie Suske en Wiske De Musical –De Circusbaron

Molenaarsgraaf – In de studio van Van Hoorne Entertainment laat de cast van Suske en Wiske aan de pers alvast een voorproefje zien van de nieuwe familievoorstelling Suske en Wiske De Musical welke op zaterdag 24 oktober in Bergen op Zoom in première gaat. Vrolijke muziek en humor voeren de boventoon in dit familiespektakel.

Regisseur Bas Groenenberg presenteert de hoofdrolspelers in de nieuwe familievoorstelling; Suske (Stijn Mac Gillavry), Wiske (Liset Vrugteveen), Tante Sidonia (Eline Schmidt) Lambik (Robbert van Unnik), Jerom (Erik Plageman) en Ringmeester van het Circus ( Ben Cramer).

Ter ere van de 70e verjaardag van Suske en Wiske komen de striphelden naar het theater met de familiemusical ‘De Circusbaron’. Onvergetelijk voor het hele gezin. Na afloop is er na iedere voorstelling een uitgebreide meet & greet met alle acteurs.

Met deze voorstelling spreekt Van Hoorne Entertainment een nieuwe doelgroep aan. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar maar zeker ook aansprekend voor oudere kinderen en natuurlijk de grote groep volwassen fans die de populaire striphelden nog steeds heeft.

Suske en Wiske De Musical is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met WPG Uitgevers en Music Hall

De eerste try-out van Suske en Wiske De Musical staat gepland op woensdag 14 oktober in De Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.

Foto: Daniel Kroll

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.