Op zoek naar talent tijdens de Musical 2.0 Talentendag

Op zoek naar talent tijdens de Musical 2.0 Talentendag

Musical 2.0 organiseert op zaterdag 8 juli de allereerste Musical 2.0 Talentendag in de Q-Factory in Amsterdam. Samen met regisseur Mark van Haasteren, kinderregisseur Lonneke Heerkens en zangcoach Dorien Rozendaal gaat Musical 2.0 op zoek naar musicaltalenten tussen de 7 en 18 jaar oud. De Musical 2.0 Talentendag staat geheel in het teken van talentontwikkeling.
Mark van Haasteren: “Heel veel kinderen hebben het plezier van het spelen in een musical al eens mogen ontdekken. Nog meer kinderen zouden dat plezier eens willen ontdekken. Op de Musical 2.0 Talentendag ga je onder leiding van professionele docenten, die allemaal werkzaam zijn bij verschillende musicalproducenten, op zoek naar jouw talent. Maar voornamelijk gaan we op zoek naar waar jij het grootste plezier uit haalt!”
 
Voor de Musical 2.0 Talentendag kiezen de leerlingen voor het ochtend- of het middagprogramma waarbinnen zij drie workshops volgen in de musicaldisciplines zang, dans en spel. Deze workshops staan onder leiding van Mark van Haasteren (spel), Dorien Rozendaal (zang) en Lonneke Heerkens (dans). Na afronding van de drie workshops gaan de leerlingen met een certificaat en een goodiebag naar huis.
 
Iedereen tussen de 7 en 18 jaar oud, ongeacht niveau en ervaring, kan deelnemen aan de Musical 2.0 Talentendag.

Op http://www.musical.nl/ kunnen leerlingen zich nu inschrijven. Groepen worden later verdeeld aan de hand van leeftijd en niveau

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.