Op reis met ‘MAMMA MIA!’ ☀️
Laatste kans op een fABBAlous citytrip ✈️
Met je maten, je vriendinnen of je lief
Op 7 maart 2020 gaat ‘MAMMA MIA!’ in première. En dat is nu al een feest! Als je je tickets koopt voor 16 juni, maak je kans op één van de drie fABBAleuze citytrips. Ga met 3 maten naar Londen, met 3 vriendinnen naar Stockholm of met je lief naar Santorini.
I DO, I DO, I DO
De mannen dompelen we onder in de wondere wereld van de Londense West End, waar de musical ‘MAMMA MIA!’ 20 jaar geleden in première ging. Drie vriendinnen – net als de Dynamos in ‘MAMMA MIA!’ – mogen op onze kosten naar Stockholm, bakermat van het geweldige ABBA. Je mag, om helemaal in de sfeer te komen van onze eigen ‘MAMMA MIA!’, met je lief, man of vrouw op romantisch weekend naar Santorini
KNOWING ME, KNOWING YOU
MAMMA MIA! is een muzikaal feest met de grootste hits van ABBA, maar tegelijkertijd ook een heerlijke romantische komedie, eensmakelijke portie nostalgie. Bruisend en energiek! Hoofdrollen zijn weggelegd voor Ann Van den Broeck (Donna) en Tinne Oltmans (Sophie). Naast zich krijgen ze Evi Hanssen (Tanya), Michiel De Meyer (Sky), Ilse La Monaca (Rosie), Johan Terryn, Jeroen Van Dyck, Stany Crets, Helle Vanderheyden (Lisa) en Shana Pieters (Ellie).
TAKE A CHANCE ON ME

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.