Ook tweede show Ladies of Soul volledig uitverkocht

Ook tweede show Ladies of Soul volledig uitverkocht

Ladies of Soul dankbaar voor succes

Trijntje, Edsilia, Berget, Glennis en Candy hoorden vandaag dat inmiddels twee van de drie avonden Ladies of Soul in de Ziggo Dome volledig zijn uitverkocht. Alleen voor het eerste concert op 12 februari 2015 zijn nog tickets verkrijgbaar.

Candy: “We vinden het echt te gek, twee shows volledig uitverkocht! Ook op onze nieuwe single ‘Up Till Now’ hebben we zoveel mooie reacties gehad. Vandaag presenteren we de lyric video van de single. We’re so blessed!”.

De dames zijn dankbaar voor het succes en willen dit ook op een positieve manier delen. Zo verlenen zij binnenkort belangeloos hun medewerking aan het eenmalige ALS benefiet gala op 20 oktober in ClubDauphine040 in Eindhoven. Candy, sinds 2011 ambassadrice van ALS, staat op het podium net als Trijntje, Edsilia en Glennis. Naast vele anderen zijn ook Leona Philippo en Shirma Rouse aanwezig.

Ladies of Soul 2015 belooft een soulvolle show te worden vol energieke up tempo nummers, afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie intieme momenten. Een unieke live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de show.

Tickets voor het extra concert op donderdag 12 februari 2015 zijn verkrijgbaar via SEEtickets.nl en www.ladiesofsoul.nl. Hier is tevens meer informatie over het concert te vinden. De lyric video van Up Till Now is te zien via: http://youtu.be/ETgkLr4PFmo.

Voor tickets en meer informatie over het ALS benefiet gala zie ook: www.clubdauphine040.nl.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.