Ook tijdens afzettingsprocedure biedt comedian Greg Shapiro de ‘Trump Survival Guide’

Het zijn weer rumoerige tijden rondom de 45e president van Amerika, Donald Trump. De succesvolle voorstelling ‘The Madness of King Donald’ van stand-up comedian Greg Shapiro is wegens succes verlengd en biedt daarom ook tijdens de afzettingsprocedure de ultieme ondersteuning. Vanaf zaterdag 12 oktober tot en met zaterdag 7 december 2019 is de voorstelling opnieuw te zien in verschillende Nederlandse theaters.

In ‘The Madness of King Donald’ kruipt Greg niet alleen in het hoofd van Trump, maar improviseert ook als de Amerikaanse president waarbij hij belangrijke vragen beantwoord: blijft Trump de komende 4 jaar nog? Of de komende 4 maanden?

De voorstelling is een survival guide om ook het komende jaar te overleven en biedt het publiek tevens de gelegenheid tot het stellen van vragen aan Donald Trump.

De Amsterdamse Amerikaan Greg Shapiro is de stem achter het succesvolle filmpje ‘America First, Netherlands Second‘ en heeft zijn sporen inmiddels ruimschoots verdiend. Hij presenteerde o.a. het satirische tv-programma ‘Comedy Central News’, boekte succes bij ‘Humor TV’ en was vaste gast bij BNR. Ook zijn eigen YouTube kanaal is erg populair en behaalde onlangs de 4 miljoen views.

‘The Madness of King Donald’ is van 12 oktober tot en met 7 december te zien in de Nederlandse theaters. Meer informatie over deze voorstelling en de complete speellijst is te vinden op www.gregshapiro.nl

Foto: Patrick van Emst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.