Ook Roel van Velzen viert kerst in de grootste kerstkroeg van Nederland

Ook Roel van Velzen viert kerst in de grootste kerstkroeg van Nederland

VanVelzen is toegevoegd aan de line-up van Holland Zingt Kerst op vrijdag 21 december. Samen met de beste zangers van Nederland Xander de Buisonjé, Anita Meyer, Danny de Munk, Edsilia Rombley, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tommie Christiaan, Karin Bloemen en Dwight Dissel zingt hij op 21 december de bekendste kersthits in de grootste kerstkroeg van Nederland. Nog nooit eerder stonden zoveel topartiesten in een kerstshow op het podium. 

Ik houd van de kerstdagen en wat is er leuker dan om met duizenden mensen kerstliedjes met een rockband te mogen zingen,’ laat Roel van Velzen weten. ‘Wij zorgen ervoor dat iedereen het ultieme kerstgevoel krijgt.’ Jaar in jaar uit staat de succesformule Holland Zingt Hazes voor uitverkochte zalen, hoogste tijd dus voor de eerste officiële wintereditie van Holland Zingt: Holland Zingt Kerst 2018! Het concept van de eerste wintereditie blijft trouw aan de immens populaire Holland Zingt-formule: de beste zangers van Nederland, de grootste kersthits en een avond luidkeels meezingen. Kortom, niet alleen meezinggarantie maar ook gegarandeerd een avond feest net als bij Holland Zingt Hazes.

 

Rotterdam Ahoy wordt dé grootste kerstkroeg van het land waarin vrienden, familie en collega’s mogen meezingen met alle grote kersthits van ‘All I Want For Christmas’ tot ‘Let It Snow’, van ’Thank God It’s Christmas’ tot ‘Last Christmas’. Maar liefst acht van de negen artiesten uit de show hebben meegedaan aan het tv-programma De Beste Zangers. Holland Zingt Kerst staat garant voor een onvergetelijke avond uit mét meezinggarantie. Dit jaar wordt kerst echt gezellig, dus kom feesten in Rotterdam Ahoy. 

Binnenkort wordt de elfde en laatste bekende naam bekend gemaakt die het gezelschap van topzangers en –zangeressen completeert.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.hollandzingtkerst.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.