Ook Peter Beense zingt Hazes in 2020 tijdens niet drie maar vier concerten Holland Zingt Hazes

Ook Peter Beense zingt Hazes in 2020 tijdens niet drie maar vier concerten Holland Zingt Hazes

Peter Beense is er voor de achtste keer bij tijdens Holland Zingt Hazes 2020 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Naast de toevoeging van Peter Beense aan de line-up is er een extra concert toegevoegd op vrijdag 6 maart. Peter: “Tot nu toe heb ik elke editie mee mogen doen en ik ben blij dat ik ook dit jaar gevraagd ben. Holland Zingt Hazes is voor mij als thuiskomen, het publiek dat uit volle borst meezingt met de klassiekers van Hazes is echt ultiem. Ik heb groot bewondering voor Hazes en om die nummers weer te mogen zingen tijdens niet drie maar vier concerten in die gigantische Ziggo Dome, wat wil je nog meer.”De concerten van Holland Zingt Hazes 2020 vinden plaats op 6, 7, 13 en 14 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam.Het concert van 14 maart is inmiddels uitverkocht, kaarten voor 6, 7 en 13 maart zijn te koop via www.hollandzinghazes.nl.  

Van iedereen, voor iedereen

Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is 15 jaar na zijn overlijden populairder dan ooit. Hazes is van iedereen en voor iedereen. Holland Zingt Hazes heeft de afgelopen zeven edities in totaal al bijna 500.000 bezoekers een onvergetelijke avond bezorgd. Bij elk concert zingen 15.000 bezoekers alle hits uit volle borst mee. De sterren line-up van Holland Zingt Hazes 2020 bestaat uit André Hazes, Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes, Gerard Joling, Miss Montreal, Samantha Steenwijk, Glennis Grace, Danny de Munk én Peter Beense.

MediaLane 

De LIVE afdeling van MediaLane ontwikkelt en produceert grote live entertainment events met de focus op arena-sized producties. Zowel in eigen beheer als in samenwerking met een artiest, personality of merk. MediaLane LIVE produceert naast de Holland Zingt Hazes concerten o.a. ook André Hazes Live in Ahoy (oktober 2020) en in samenwerking met RTL The Christmas Show.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.