Ook Paul de Leeuw maakt jubileumvoorstelling voor Luxor 100 jaar

‘Defileeuw’ twee weken exclusief te zien in Oude Luxor

Paul de Leeuw maakt voor Luxor 100 jaar een speciale voorstelling: Defileeuw. Het wordt een energie ‘kolere-bende’; een ode aan het jarige theater vol optredens van verschillende gastartiesten. De show is van 8 tot en met 21 december 2017 te zien in het oude Luxor Theater. Eerder maakte het theater bekend dat Waardenberg en de Jong, samen met de dames van Toren C een jubileumvoorstelling zullen maken.  
 
Paul de Leeuw: “Mijn wereld, die zich afspeelde in de contreien van Rotterdam, werd door het Luxor Theater groter gemaakt. Mijn hart klopte harder en mijn bloed ging sneller stromen. Een hele grote eer dat ik het theater nu kan bedanken met een speciale verjaardagsvoorstelling.”
 
DEFiLEEUW
Defileeuw wordt een feestelijk, stijlvol eerbetoon aan het 100-jarige Luxor Theater, waarin de bezoeker centraal staat. Een defilé met optredens van iedere voorstelling andere Rotterdamse artiesten, verrassende gasten, terugblikken in de tijd en vooral veel verrassingen en energie. De voorstelling begint zodra het publiek het theater binnenstapt. Lachen, dansen en zingen met veel artiesten van toen – en nu – die een warme band hebben met Luxor en Rotterdam.
 
LUXOR 100 JAAR – jubileumvoorstellingen en een museum
Luxor Theater eert komend theaterseizoen op verschillende manieren haar geschiedenis. De oer-Rotterdamse voorstellingen van Paul de Leeuw (oude Luxor), Waardenberg en De Jong & de dames van Toren C (nieuwe Luxor) maken daar deel van uit. Maar er zal bijvoorbeeld ook een speciaal Luxor Museum komen. Daarin kunnen de bezoekers zich verdiepen in de rijke theaterhistorie. Dit museum opent in september haar deuren.
 
KAARTVERKOOP
De voorstelling Defileeuw is uitsluitend te zien in het oude Luxor Theater in Rotterdam. De kaartverkoop start 13 mei om 9:30 via luxortheater.nl.
 
LOCATIE          oude Luxor Theater
DATUM            vr 8 t/m do 21 december 2017                
AANVANG        20.00 uur, zo 15.00 uur
MEER INFO      luxortheater.nl
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.