Ook Nick & Simon bij Holland Zingt Hazes 2019

Eerste Hazes optreden voor Volendams zangduo O

Producent MediaLane is trots te melden dat het Volendamse zangduo Nick & Simon zijn toegevoegd aan de line-up van het grootste kroeg- en meezingfeest van Nederland, Holland Zingt Hazes. Naast André Hazes, Roxeanne Hazes, Jeroen van der Boom, Danny de Munk, Jamai, Xander de Buisonjé, Peter Beense, Samantha Steenwijk en Johnny de Mol staan Nick & Simon op 15, 16, 22 en 23 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam.

‘We vinden het fantastisch dat we op dat podium mogen staan,’ zeggen Nick Schilder en Simon Keizer. ‘Van alle artiesten die bij Holland Zingt Hazes hebben opgetreden, weten we hoe gaaf het is om voor deze uitzinnige menigte te staan. Welk nummer je ook van André Hazes zingt, alles wordt luidkeels meegezongen. Dat is een ervaring die wij niet willen missen.’

Het is de zevende keer dat Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome Amsterdam wordt georganiseerd. Vanaf de eerste dag is het unieke evenement een groot succes geweest. Ieder jaar was het event avond aan avond uitverkocht en bezochten jaarlijks bijna zeventigduizend André Hazes-fans de grootste concertzaal van Nederland. Het is ongekend dat een Nederlandse artiest, vijftien jaar na zijn dood, nog zoveel los maakt bij zijn fans en collega’s. Want ook Nederlandse zangeres en zangeressen laten geen mogelijkheid onbenut om te zeggen hoe graag ze op dit podium willen staan. De verhalen van de unieke sfeer van voor en achter de schermen, de schatkist aan liedjes en om onderdeel uit te maken van de nalatenschap van André Hazes maakt dat het voor veel artiesten een grote wens is om bij Holland Zingt Hazes op te treden.

Met name dit jaar wordt Holland Zingt Hazes speciaal. Voor de artiesten, maar ook voor zijn fans. Het is vijftien jaar geleden dat de zanger op 53-jarige leeftijd overleed. Holland Zingt Hazes staat hier uiteraard bij stil. Naar het moment dat de 25-jarige André Hazes in duet gaat met het hologram van zijn vader, wordt door iedereen reikhalzend uitgekeken.

Praktische informatie
Tickets voor Holland Zingt Hazes 2019 zijn verkrijgbaar via www.hollandzingthazes.nl. Wees er wel snel bij want alleen voor 15 maart zijn nog beperkt kaarten verkrijgbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.