Ook Dennis Willekens in musical ‘She Loves Me’

Ook Dennis Willekens in musical ‘She Loves Me’

Dennis Willekens (De Marathon, Soldaat van Oranje) gaat de rol van Ladislav Sipos spelen in de musical She Loves Me die De Kernploeg komende zomer wil produceren. Als de crowdfundingsactie via Voordekunst succesvol blijkt, wordt She Loves Me de opvolger van het succesvolle A New Brain dat afgelopen zomer een serie uitverkochte voorstellingen speelde. Eerder werd al bekend dat acteurs én neven Freek Bartels en Jip Bartels ook een rol spelen in She Loves Me. De musical is van 7 t/m 15 juli 2018 te zien in Dansmakers, onderdeel van de Kromhouthal in Amsterdam-Noord.

She Loves Me (van de makers van Fiddler on the Roof) is onderscheiden met onder meer een Critics Circle Award voor Beste Musical en een Olivier Award en Drama Desk Award voor Beste Musical Revival. Het verhaal vertelt over de collega’s Amalia en George die elkaar niet kunnen luchten of zien maar zonder dat ze het weten elkaar al maandenlang anonieme brieven schrijven en beiden heimelijk verliefd zijn geworden op die ander. De musical is gebaseerd op een toneelstuk waarvan de filmversie You’ve Got Mail met Tom Hanks en Meg Ryan in de hoofdrollen wereldberoemd werd.

Voor de realisatie van de musical is De Kernploeg via Voordekunst.nl een noodzakelijke crowdfundingsactie begonnen. “Met She Loves Me zetten we een volgende stap in de verbreding van het musicalaanbod in Nederland en zijn we voornemens een prachtig stuk te spelen dat je anders niet zo snel in ons land zult zien. Helaas kunnen we deze voorstelling alléén produceren als onze crowdfundingsactie slaagt. Bijna 200 mensen hebben reeds gedoneerd, maar we zijn er nog niet. We hebben nog precies één week om het streefbedrag bij elkaar te krijgen. Door te sponsoren, draag je niet alleen bij aan de totstandkoming van She Loves Me maar ook aan de verbreding van het musicalgenre in Nederland” aldus Erwin Aarts namens De Kernploeg. In ruil voor een donatie biedt het gezelschap diverse exclusieve tegenprestaties aan. De actie loopt t/m 5 januari en steunen kan vanaf €10,- via www.de-kernploeg.nl/crowdfunding

Fotografie: Karen Scheffers

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.