Onvergetelijke kerst met Fantasia

Onvergetelijke kerst met Fantasia

Tekst: Nikki de Groot

Mickey Mouse wie kent hem niet, je opa van misschien wel 80 kent Mickey, wij kennen Mickey, de kinderen die in deze tijd worden geboren groeien ook op met Mickey. Iets dat ons bindt en iets wat de voorstelling Fantasia ontzettend bijzonder maakt aldus Erwin van Lambaart. Vanaf het moment dat we het Ziggo dome binnen lopen is er Disney muziek te horen wat ervoor zorgt dat je je als in de droomwereld waant. Als dan ook Mickey zelf binnen komt lopen is het plaatje compleet en is iedereen al om.

Het Ziggo dome heeft volgens van Lambaart misschien wel de beste akoestiek van de wereld. Daarom is dit de perfecte plek om het spektakel, dat al over de hele wereld succes heeft, naar Nederland te halen. Fantasia is een Disney film dat op een immens groot scherm zal worden vertoond .Zij zullen begeleid worden door het Symfonie orkest. Op deze manier kunnen kinderen kennis maken met klassieke muziek. Kinderen kunnen op 26 december in het Ziggo dome even volwassen zijn en volwassenen weer even kind.

Fantasia zal te zien zijn op Tweede kerstdag in het Ziggo dome, het zal een bijzonder kerstuitje zijn voor vele gezinnen. Wanneer je denkt aan kerst en aan gezinnen denken wij allemaal net als van Lambaart aan niemand minder dan Robert ten Brink. Om de avond compleet te maken zal hij de presentatie op zich nemen. Hij is net als vele anderen opgegroeid met Disney en heeft er een speciale band mee. Robert wil alle mensen die Fantasia zullen bezoeken een fantastische dag bezorgen die je samen met je familie nog lang zult herinneren.

Robert ten Brink zou Robert ten Brink niet zijn als hij geen mensen zou verassen. Hij mocht dus ook voor Fantasia iemand prachtig nieuws brengen. Namelijk de finalist van Hollands Got Talent, de Iraakse Ako Taher. De man die als droom heeft om concert pianist te worden, de man die toen hij op de vlucht was naar Nederland maar liefst 16 keer is opgepakt maar hier toch nog zijn droom kan verwezenlijken. Hij zal samen met een 80 koppig orkest nummers in Fantasia ten gehore brengen.

De combinatie van klassieke muziek en de Disney fragmenten, Robert ten Brink en Ako Taher maakt het een perfect kerstplaatje. Hoewel perfect, Robert ten Brink en Erwin van Lambaart hebben samen in drievoud sneeuw besteld voor als iedereen het Ziggo dome uit loopt om het kerstplaatje helemaal compleet te maken. Voor een onvergetelijke kerst ben je welkom op 26 december in het Ziggo dome. De kaartverkoop is al gestart.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.