Onthulling grote wenslamp op circusplein Scheveningen

Onthulling grote wenslamp op circusplein Scheveningen

Op dinsdagochtend 7 september werd door de twee hoofdrolspelers van de Disney’s musical Aladdin, Jonathan Vroege en Keoma Aidhen, met de hulp van de burgemeester van Den Haag Jan van Zanen, een mega wenslamp onthuld op het circusplein in Scheveningen.

De voorbereidingen voor de musical Disney’s Aladdin zijn in volle gang en de première op 26 september komt in zicht.

De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prinses Jasmine is al jaren een wereldwijd succes. Een groots theaterspektakel vol humor, kleurrijke kostuums, special effects en een spetterende cast. Disney’s ALADDIN ging op 20 maart 2014 in première in het New Amsterdam Theatre op Broadway, New York. De musicalbewerking van Walt Disney’s ALADDIN is een typische Broadwayshow en zit bomvol indrukwekkende dansnummers door een groot ensemble. ALADDIN is een van de grootste Disneymusicals en is een ongekend succes op Broadway, West End, in Tokio, Sydney, Hamburg en in Stuttgart.

De musical Aladdin is gebaseerd op de succesvolle animatiefilm van The Walt Disney Pictures uit 1992. In een duizelingwekkend tempo wordt het publiek meegenomen in het overweldigende verhaal vol romantiek, vriendschap en verraad. De Amerikaanse toneelschrijver Chad Beguelin schreef het script voor Disney’s Aladdin, Componist en achtvoudig Oscarwinnaar Alan Menken schreef de beroemde muziek met hits als ‘A Whole New World’, ‘Friend Like Me’ en ‘Arabian Nights’. De muziekteksten zijn geschreven door Howard Ashman en Tim Rice. Erik van Muiswinkel vertaalde het script en de liedjes.

Naast Jonathan Vroege (Aladdin), Stanley Burleson (Geest), Keoma Aidhen (Jasmine), Michel Sorbach (Sultan), Roberto de Groot (Jafar), Darren van der Lek (Iago), Jermaine Faber (Kassim), Dave Rijnders (Omar) en Florian Avoux (Babkak) zijn ook de overige castleden van het grootse theaterspektakel bekendgemaakt, namelijk; Amadeus Williams, Sacha Setubun, Calvin Kromheer, Michael Konings, Gino Korsèl, Marnix Lenselink, Diego González-Clark, Shay Lachman, Nigel Brown, Daniel Vissers, Bente Mulan Nanayakkara, Jamie Dors, Elise Wanner, Engel Talarima, Mickey Vermeer, Shanna Michelle Slaap, Sander van Voorst tot Voorst, Juliann Ubbergen, Yannick Plugers, Swen Overman, Davy Reedijk, Beau Jones, Olivier Scheers, Isabelle Vedder, Lysanne van der Sijs en Rosanne Rebergen.

Kijk voor meer informatie op: http://www.stage-entertainment.nl/nl/shows/musical/aladdin

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.