ONTDEK TIJDENS DE VOORSTELLING VERDWAALD IN BOSCH DE BIJZONDERE WERELD VAN JEROEN BOSCH!

ONTDEK TIJDENS DE VOORSTELLING VERDWAALD IN BOSCH DE BIJZONDERE WERELD VAN JEROEN BOSCH!

Op zondag 15 maart gaat de voorstelling Verdwaald in Bosch in première in het Hofpleintheater. In deze voorstelling duik je in de fantasiewereld van de kunstenaar Jeroen Bosch: vissen op wielen, padden met vleugels en griezelige griezels. Meer dan 500 jaar geleden schilderde Jeroen Bosch ze allemaal.

Op het eerste gezicht lijken het vreemde fantasiewezens, maar elk figuurtje heeft zijn eigen betekenis. Hoe langer je kijkt hoe meer je ziet. Het lijkt dan haast alsof de figuren gaan leven. Maar wat gebeurt er als je per ongeluk in zo’n schilderij verdwaalt? En de duizelingwekkende figuren van toen belanden in het hier en nu? Kom naar de voorstelling en verdwaal mee in de wonderlijke wereld van Jeroen Bosch!

Speelperiode: Zondag 15 maart om 14.00 uur gaat de voorstelling in het Hofpleintheater in première. De voorstelling speelt vervolgens t/m donderdag 16 april 2020 in het Hofpleintheater. Voor meer informatie over speeldata en –tijden en het reserveren van kaarten: www.jeugdtheaterhofplein.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.