ONTDEK JE KIJK NAAR DE WERELD TIJDENS DE VOORSTELLING IK ZIE IK ZIE WAT JIJ NIET ZIET!

ONTDEK JE KIJK NAAR DE WERELD TIJDENS DE VOORSTELLING IK ZIE IK ZIE WAT JIJ NIET ZIET!

Rotterdam – Op 22 februari gaat de voorstelling Ik zie ik zie wat jij niet ziet in première in het Hofpleintheater. In deze beeldende voorstelling nemen de jonge spelers je mee in de wereld van kijken. Hoe kijk je naar de wereld? En naar andere mensen? Hoe ziet de wereld eruit door jouw ogen? En door die van iemand anders? Een aantal kunstwerken van Galerie Atelier Herenplaats inspireren en leiden de spelers in de kunst van het anders kijken. Kijk je mee?

Opening exposities in het Hofpleintheater Op de dag van de première openen de spelers om 17.30 uur – in samenwerking met Galerie Atelier – een kleine expositie van tekeningen en schilderijen die gedurende de speelperiode te zien is in de foyer van het Hofpleintheater. De kunstwerken zijn gemaakt door kunstenaars met een verstandelijke beperking of psychiatrische achtergrond. Op dezelfde dag zijn ook de portretten van de spelers van het Theaterfestival van de Onbeperkte Fantasie te zien in de foyer.

Speelperiode:

Zaterdag 22 februari om 19.00 uur gaat de voorstelling in het Hofpleintheater in première. De voorstelling speelt vervolgens t/m 28 februari 2020. Voor meer informatie over speeldata en –tijden en het reserveren van kaarten: https://jeugdtheaterhofplein.nl/agenda/ik-zie-ik-ziewat-jij-niet-ziet/.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.