Online seizoenspresentatie Stadstheater Zoetermeer

Online seizoenspresentatie Stadstheater Zoetermeer

Het einde van het jaar is in zicht, door COVID-19 was dit het meest grillige jaar in de theatergeschiedenis. Veel voorstellingen zijn opgeschort, geannuleerd en helaas moest het Stadstheater meerdere malen haar deuren sluiten. 

Ondanks de sluiting brengt het Stadstheater kunst en cultuur graag naar de bewoners van Zoetermeer toe. Naast meerdere online-initiatieven, presenteert het theater nu: Stadstheater Deelt…

Op zaterdagavond 12 december geeft het Stadstheater, onder leiding van presentator Roué Verveer, een exclusieve kijk achter de schermen. Er wordt gesproken over het besluit om niet voor 30 personen open te gaan. Hoe het Stadstheater er op dit moment voor staat, maar ook wat het effect is van de crisis op het theaterlandschap en welke veranderingen terug gezien gaan worden in het programma. 

Daarnaast is er een mogelijkheid om als kijker online vragen te stellen die direct beantwoord worden. 

Er wordt ook voorzichtig naar de toekomst gekeken. Het Stadstheater presenteert hierin namelijk ook de tweede helft van theaterseizoen 20/21.  

De avond is gevuld met live previews van onder andere Tim Akkerman, Kiki Schippers en Roué Verveer. Daarnaast volgt meer beeldmateriaal en mooie verhalen. Na afloop van de livestream ontvangen de kijkers als eerste het volledige programma van de tweede helft van theaterseizoen 20/21.  

Een ticket kost slechts €7,50 en is te koop op de website van het Stadstheater. Na aankoop van het ticket wordt per e-mail de link naar de livestream verzonden.  

12 december 
20:00 uur | €7,50 
www.stadstheater.nl 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.