Omnia Volle Zaal Producties – FotoReportage

Omnia Volle Zaal Producties – FotoReportage

Op een plek voorbij je mooiste dromen, diep in de bossen van het Donkere Woud en verscholen voor hen die niet kunnen lezen, ligt het magische oord; Omnia.
Jarenlang regeren de goede prins Bonifacius en kwade prinses Hiranur in vrede en balans over het land.
Maar op een avond ging het mis; in de poging het kwaad uit Omnia te verjagen werd prinses Hiranur van de zijde van haar broer prins Bonifacius getrokken. Het land werd verwoest en verhalen werden vernietigd.

Ver buiten Omnia groeit een meisje op in de beschermende armen van haar ouders.
Al sinds kleins af aan luisterde Dilly naar de verhalen van haar favoriete sprookjesboek Omnia. Maar dan wordt die wereld werkelijkheid; Dilly wordt naar Omnia gehaald om het land te redden. Ze duikt in het sprookjesboek en schiet te hulp, kan zij Omnia redden?

Omnia is een magische en avontuurlijke familiemusical (7+) over jezelf, als kind, ontdekken en opgroeien in een maatschappij waar geluk gelijk staat aan succesvol zijn en presteren zo belangrijk is. Wat gebeurt er als je niet de kans krijgt om te leren van tegenslagen en verdriet, als er enkel goed is en geen kwaad? Als je niet leert zelfredzaam te zijn of alle kansen moet benutten die je toegeworpen krijgt? Groei je dan op tot een gelukkige volwassene? Stof tot nadenken voor jong en oud.

Speelduur: 60 minuten, zonder pauze.
7 jaar en ouder.
Ook leuk zonder het gezelschap van kinderen!
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.