OLDENOSBORN komt met de eerste avondvullende show

OLDENOSBORN komt met de eerste avondvullende show

Vanaf 3 maart bestormt cabaretduo OLDENOSBORN, winnaars van Camaretten 2014, de theaters met hun eerste avondvullende voorstelling #LIFE. Met een scherpe blik op hun omgeving én op zichzelf maken Lize van Olden en Victoria Osborn – beide begin 30 – sketches die doodgewone en bizarre fenomenen uit deze tijd in een ander daglicht plaatsen. Hilarisch, ontnuchterend, confronterend en troostend. ‘Uiteindelijk zijn we allemaal Bambie’s op het ijs, laten we dat omarmen.’

In #LIFE buigt dit duo zich over de angst voor het cliché en het heimelijk verlangen naar een overzichtelijk leven. In een tijd waarin persoonlijke ontwikkeling het nieuwe toverwoord is, gaan ze de strijd aan met het egocentrisme en het ‘nieuwe geluk’. OLDENOSBORN neemt je mee in hun absurde universum en laat je niet meer los.

Lize van Olden en Victoria Osborn hebben elkaar leren kennen op de acteursopleiding in Utrecht (HKU). Zij vinden elkaar in de fascinatie voor dezelfde thematieken, absurditeit en humor. In 2014 betaalde de uitwerking van deze fascinatie zich uit in het winnen van de juryprijs van Cameretten.

“Een heel eigen en veelbelovend nieuw damesduo.” (uit het juryrapport Cameretten 2014)

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.