OG3NE met twee verschillende shows te zien in ruim 60 Nederlandse Theaters

OG3NE met twee verschillende shows te zien in ruim 60 Nederlandse Theaters

OG3NE komt deze week eindelijk terug in het theater en bezoekt in theaterseizoen 2021 / 2022 met twee verschillende tournees ruim 60 Nederlandse theaters. Een Engelstalige tournee Sweet Harmony Tour The Home Isolation Edition’ met alle Home Isolation successen en een Nederlandstalige tournee Samen Uit, Samen Thuis waarin de allermooiste Nederlandstalige liedjes de revue zullen passeren.

Door corona werd in maart 2020 hun tournee abrupt afgebroken. Toch ontstond er iets moois. Tijdens de coronamaanden van isolatie wisten de dames van OG3NE met ‘Home Isolation Video’s’ wekelijks miljoenen mensen te betoveren. Wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend. Liefst tweemaal bejubelde niemand minder dan Dolly Parton de dames voor hun versie van ‘Jolene’.

Met maar liefst 12 succesvolle en zeer gewaardeerde online streamingconcerten, in diverse thema’s, hield OG3NE gedurende de coronaperiode contact met haar fans. Maar de hunkering naar live optreden met band is groot. Na lange tijd zijn ze dan eindelijk weer in het theater te bewonderen … de magische stemmen van OG3NE met de Sweet Harmony Tour ‘The Home Isolation Edition’

In december 2021 start tevens de OG3NE Samen Uit, Samen Thuis tournee. ‘Samen Uit’, iets wat lange tijd onmogelijk is geweest. Wat verlangen we naar een ongedwongen avond uit, genieten van heerlijke muziek en ons samen ‘thuis’ voelen. OG3NE gaat dit in het nieuwe theaterseizoen dan ook dubbel en dwars inhalen.

Het is al langer bekend dat OG3NE met hun unieke meerstemmigheid veel liedjes naar een andere dimensie kan tillen. De Nederlandse muziek scene heeft in het rijke muzikale verleden vele prachtige pareltjes voortgebracht. Hoe zouden deze klinken verpakt in het kenmerkende OG3NE jasje. Ook zo benieuwd? Koop snel uw tickets en laat u verrassen!

Wees er snel bij; de concerten van OG3NE zijn meestal in korte tijd uitverkocht! Voor tournee info; www.og3ne.com

Foto: Robin Swiers

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.