Officiële opening van theaterseizoen in MAINSTAGE door Najib Amhali

Officiële opening van theaterseizoen in MAINSTAGE door Najib Amhali

‘s-Hertogenbosch 2 september 2020 – Cabaretier Najib Amhali opent komende zaterdag, 5 september, officieel het culturele seizoen in het eerste grootschalige 1,5 meter theater van Nederland. Hij treedt de komende twee weken op in MAINSTAGE Brabanthallen, waar in samenwerking met Theater aan de Parade onder de noemer Cultuurstad Theaters een podium is gecreëerd voor een publiek van maximaal 1000 mensen.  

De komende maanden zullen er in de evenementhal meer dan negentig zeer uiteenlopende shows te zien zijn, van onder andere Herman van Veen, Het Zuidelijk Toneel, Ronnie Flex, Guido Weijers, André Kuipers en Daniël Arends. 

Alle shows zijn zowel voor als achter de schermen ingericht volgens alle door het  RIVM opgestelde corona-richtlijnen en theaterbrancheprotocollen, zodat bezoekers veilig en verantwoord van alle voorstellingen kunnen genieten. Zo zijn de zitplekken zo ingericht dat bezoekers in de zaal voldoende afstand kunnen houden, zijn er speciale looproutes en voldoet het ventilatiesysteem aan alle eisen. 

Samen genieten 

In de zaal kunnen mensen uit hetzelfde huishouden naast elkaar zitten. Ook kinderen jonger dan achttien hoeven onderling geen afstand te houden. Twee vrienden, zussen, neven, buurvrouwen of andere duo’s kunnen eveneens gewoon samen een optreden bekijken. Voor grotere groepen is er voldoende gelegenheid om samen, op 1,5 meter afstand, het theater te bezoeken. 

Theater aan de Parade sloot op 31 augustus de deuren van het theater in de Bossche binnenstad. Het theater zal haar programmering voortzetten in MAINSTAGE Brabanthallen en op andere locaties in en rond ‘s-Hertogenbosch.  

Foto: Jasper Loeffen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.