Officiële lancering Van Hoorne KIDS TV

Officiële lancering Van Hoorne KIDS TV

Vandaag, op donderdag 17 december 2020, vindt de officiële lancering van Van Hoorne KIDS TV op YouTube plaats. Van de populaire sprookjesmusicals als De Kleine Zeemeermin tot alle afleveringen van Fien & Teun, Pipo de Clown en Titus & Fien TV; Van Hoorne KIDS TV biedt urenlang kijkplezier voor de hele familie.
De officiële lancering van Van Hoorne KIDS TV komt, met het oog op de recent aangekondigde lockdown-maatregelen, precies op het juiste moment. Met de sluiting van scholen en kinderopvang én met de komende feestdagen biedt Van Hoorne Entertainment met zijn online Youtube-kanaal, speciaal gericht op kinderen,een breed scala aan vrolijk entertainment voor thuis. “Wat ben ik ontzettend blij met de officiële start van ons eigen kanaal Van Hoorne KIDS TV. Een plek waar kinderen, en natuurlijk ook hun ouders, urenlang kunnen genieten van onze mooiste theater-en televisieproducties; alles online en voor iedereen toegankelijk! Juist nu, nu kinderen helaas niet naar school kunnen en met Kerst en Nieuwjaar in zicht, hopen wij zo toch een sprankje magie én vooral heel veel vrolijk vermaak in de woonkamer van vele Nederlandse huishoudens te kunnen brengen”, aldus directeur Michael van Hoorne.
Aanbod Van Hoorne KIDS TV
Van Hoorne KIDS TV biedt een zeer gevarieerd aanbod van theater-en televisie producties voor (jonge) kinderen.Zo leren de allerkleinsten tijdens drie volledige seizoenen van de populaire kinderidolen Fien & Teun op een speelse wijze van alles over het Hollandse landleven. Gaan kinderen op reis door Nederland met Pipo de Clown, ontdekken ze de magische goochelwereld in Kerst op Wonder School met Wardo Wonderen is het altijd lachen geblazen met de tientallen afleveringen van het knotsgekke tovenaars duo Titus & Fien. Tot slot, en op veelvuldig verzoek van de theater fans, mogende immens succesvolle Van Hoorne sprookjesmusicals niet ontbreken op Van Hoorne KIDS TV. Van Assepoester De Musical uit 2013 tot De Kleine Zeemeermin De Musical uit 2018; ze zijn sinds vandaag allemaal te bewonderen op het online-kanaal. Uiteraard zal VanHoorne KIDS TV in de toekomst verder uitgebreid worden met nieuwe theater-en televisieproducties, gecreëerd door Van Hoorne Entertainment. Benieuwd naar het complete aanbod van Van Hoorne KIDS TV?
Het kanaal is rechtstreeks te vinden via www.Youtube.com/VanHoorneEntertainment.

FOTO:© Wim Lanser

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.