Nurlaila Karim en Ellen Evers in On Your Feet!

Nurlaila Karim en Ellen Evers in On Your Feet!

De cast van de nieuwe musical On Your Feet! krijgt steeds meer vorm. Naast Vajèn van den Bosch en Jim Bakkum zullen ook Nurlaila Karim en Ellen Evers te zien zijn in de musical over het leven van Emilio en Gloria Estefan. Nurlaila gaat de rol van Gloria’s moeder Gloria Fajardo spelen en Ellen Evers wordt Consuelo, Gloria’s grootmoeder. “Gloria’s moeder en grootmoeder hebben een onmiskenbare rol gespeeld in het leven van The Queen of Latin Pop. Op het moment dat Nurlaila en Ellen auditie deden was het Amerikaanse castingteam direct overtuigd dat deze twee krachtige theatervedettes de rollen moesten gaan spelen.”, aldus Albert Verlinde, producent en algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland. On Your Feet!, met hits als ‘Conga’, ‘Rhythm is Gonna Get You’, ‘Get On Your Feet’ en ‘Anything for You’, is vanaf 17 oktober te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op zondag 29 oktober in première. Meer informatie: www.onyourfeet.nl.
 
Nurlaila Karim
Nurlaila Karim (Gloria Fajardo) is momenteel nog te zien in de rol van Nicki Marron in The Bodyguard. Ze speelde hoofdrollen in musicals als The Wiz, Les Misérables, Fame, Miss Saigon, Rent en was ook te zien in Sister Act. In 2015 stond ze in de Nederlandse theaters met haar eigen show Fourtina, een tribute aan Tina Turner.
 
Ellen Evers
Ellen Evers (Consuelo) staat op dit moment nog in de theaters als Moeder Vrijmoeth in Ciske de Rat – de Musical. Ze speelde eerder rollen in musicals als De Jantjes, Cabaret, The Full Monty, The Wild Party, Turks Fruit, Mamma Mia!, 3 Musketiers en Miss Saigon. Ook was ze te zien in diverse theatervoorstellingen, waaronder Liedjes van Toon en The World Goes Round en maakte ze twee solovoorstellingen.
 
On Your Feet!
De feelgood musical On Your Feet! vertelt het inspirerende en waargebeurde verhaal over de liefde, afkomst en ambitie van twee mensen die geloofden in hun talent, hun dromen – en in elkaar. Samen werden zij een internationale sensatie: Emilio en Gloria Estefan. De jukebox musical bevat uiteraard alle iconische Latin popsongs van Gloria Estefan en de Miami Sound Machine, zoals ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’ en ‘Rhythm is Gonna Get You’.
FOTO: Roy Beusker
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.