November Music presenteert FAQ Festival op 3,4 en 5 november 2022

November Music presenteert FAQ Festival op 3,4 en 5 november 2022

November Music gaat op donderdag 3 november van start met 50 premières door makers en uitvoerders uit binnen- en buitenland, 21 compositieopdrachten en 100 verschillende concerten. November Music 2022 vindt plaats van 3 t/m 13 november op diverse locaties in ‘s-Hertogenbosch en opent voor de tweede maal met het FAQ Festival voor elektronische muziek. 

Over FAQ Festival

Van 3 tot en met 5 november vindt de 12de editie van FAQ Festival plaats in samenwerking met November Music. FAQ is een driedaags festival voor elektronische muziek dat plaatsvindt op diverse locaties in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens FAQ hoor je de veelzijdigheid van elektronische muziek, variërend van elektro-akoestisch tot de meer club georiënteerde genres. 

Zowel zitconcerten als een clubnacht staan op het programma met optredens van grensverleggende componisten uit de vroege dagen van de elektronische muziek alsook van de nieuwe generatie muzikanten. Sinds 2021 hebben FAQ Festival en November Music de krachten gebundeld.

Programma FAQ 2022

Op het programma dit jaar o.a.: Ale Hop, Beatrice Dillon, Christian Lillinger, Dennis Tyfus, Keith Fullerton Whitman, Kuljit Bhamra, Lolina, Mark Cremins, Nala Brown, Peter Zegveld, Petter Eldh, Russell Haswell, Soft Break, Sote, Stephen O’Malley accompanied by Kali Malone, Tarik Barri, Terrence Dixon, Tom Trago en Tristan Perich

FAQ vindt plaats tijdens het openingsweekend van November Music.

Voor meer info over en een overzicht van het programma van November Music

zie hier: https://www.novembermusic.net/programmab

Over November Music

November Music is het festival voor alle avontuurlijke muziekliefhebbers. Ieder jaar brengt het de meest eigenzinnige en vooruitstrevende makers en muzikanten uit de hele wereld samen. Niet met de stroom mee of ertegenin, maar met nieuwe, eigen stromen. Juist door al die verschillende geluiden een plek te geven laat November Music een persoonlijk en eigen verhaal horen, net zoals de makers dat zelf doen.

Ervaar modern gecomponeerde muziek, jazz, wereldmuziek, muziektheater, pop, installaties en genres die je zelf nog niet voor mogelijk hield. November Music creëert ontmoetingen en daagt makers uit in het diepe te springen. 

Per 2021 maakt November Music onderdeel uit van de landelijke culturele basisinfrastructuur, de zogenaamde BIS.

Kijk voor meer informatie op www.novembermusic.net.

FOTO:©Nadine Fraczkowski

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.