NOORD (14+) SPEELT NU OP ZUID!

NOORD (14+) SPEELT NU OP ZUID!

DEZE VOORSTELLING MOET JE GEZIEN HEBBEN!

In deze confronterende en energieke voorstelling gebaseerd op échte verhalen maak je kennis met de onzekerheden, angsten en dromen van twaalf jongeren uit Rotterdam. Noord is streetwise theater over groepsdruk, vriendschap, misbruik, liefde, talent, schulden en familie.
Jongeren hangend op een pleintje, je kent het vast wel. Misschien doe je het zelf ook wel eens. Wat vertellen ze elkaar en wat willen ze nu echt? De jongeren uit Noord tonen meer van zichzelf met betrekking tot groepsdruk, familie of juist gebrek aan familie. Over jezelf zijn. Maar wie is dat? Over een tienermoeder, alleen zijn, stoer doen en pakketjes wegbrengen. Over het pleintje wat toch samenzijn is voor de jongeren.

Na de voorstelling is er in de zaal een nabespreking met Sam Uittenboogaart (radiopresentatrice Radio Open Rotterdam) als host. In de foyer staan het JIP en Dock Charlois Jongerencoaching met infostands over omgaan geld, coaching en talentontwikkeling.

De toegangsprijs is € 1 (inclusief 1 consumptie). Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.theaterzuidplein.nl of bel met de kassa +31 (0)10 2030203

NOORD
Ken Theater
DI 02 & WO 3 JUNI | KLEINE ZAAL | 19.30U

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.