Nog meer muzikaliteit en spektakel bij Ladies of Soul met Alain Clark als special guest!

Nog meer muzikaliteit en spektakel bij Ladies of Soul met Alain Clark als special guest!

Ladies kondigen derde concert aan

Vandaag presenteren de Ladies of Soul als special guest, van eigen bodem, zanger Alain Clark! Maar hier houdt het niet op, de ladies kondigen daarnaast een derde show aan. Met de komende shows op 10, 11 en 12 februari hebben de dames straks maar liefst elf keer in de Ziggo Dome gestaan. Naast Alain Clark voegden Trijntje, Edsilia, Glennis, Berget en Candy al eerder wereldster Oleta Adams toe aan hun line up.

Singer-songwriter Alain Clark maakt al sinds zijn negende jaar muziek. Met zijn nummers Father and Friend, This Ain’t Gonna Work, Blow Me Away and Hold On scoort hij hit na hit. Zijn eerste album Live It Out is inmiddels driemaal platina en ook zijn tweede album bereikte bij release al de gouden status. In het voorjaar van 2017 brengt Alain opnieuw een album uit.

Aan de shows van Ladies of Soul voegt Alain Clark, met zijn muzikaliteit en mooie stem, nog meer soul toe. Alain: “Net als bij de Ladies draait muziek voor mij om soul. Dat zit niet alleen in het genre, maar ook in de manier waarop je muziek maakt, brengt en voelt. Ik weet zeker dat we elkaar daarin vinden op het podium en het publiek hierin mee kunnen nemen. Ik kijk er echt naar uit!”

Candy Dulfer over Alain Clark: “Alain en ik hebben vaker met elkaar op het podium gestaan. Zijn prachtige stem en passie voor muziek passen perfect bij ons. Ik vind het te gek dat hij erbij is.”

Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer zijn dé Ladies of Soul. In het soulvolle concert worden energieke up tempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avonden.


In 2017 staan de Ladies of Soul drie avonden in de Ziggo Dome. Tickets zijn verkrijgbaar via eventim.nl en ladiesofsoul.nl. Hier is tevens meer informatie over het concert te vinden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.