Nimmermeer is voor outcasts.

Nimmermeer is voor outcasts.

Recensie en foto’s: Stephan Markus

Hier is een freak nooit alleen. Voel jij je zelf weleens een outcast? In Nimmermeer is iedereen een outcast! 

In Nimmermeer vertellen 39 talentvolle jongeren samen het verhaal van Wednesday, een zeer excentriek meisje met even zeer excentrieke gaven en interesses. Om begrijpelijke redenen wordt ze van school gestuurd, komt daarna terecht op Nimmermeer, de enige school voor outcasts.

Hoewel ze zich hier niet helemaal thuis voelt tussen alle andere freaks, gebeuren er steeds meer geheimzinnige en duistere zaken die haar vanaf dan dag en nacht bezig zullen houden. En wanneer er een medeleerling slachtoffer blijkt van een moordlustig monster, besluit ze alles op alles te zetten om alle geheimen die Nimmermeer verborgen houdt, te ontrafelen.

Nimmermeer is een zinderende muzikale theatervoorstelling voor iedereen vanaf 7 jaar, gebaseerd op de succesvolle Netflix-serie Wednesday en wordt begeleid door een fantastische live-band onder leiding van Marnix Wetzer.

1 juli stond Theater de Leest in Waalwijk in het teken van Nimmermeer! De eindvoorstelling van de MusicAllFactory (MAF) jongeren uit Tilburg. 
De cast bestond uit 39 jonge talenten en knalden van het podium!
De zang en dans van zeer hoog niveau en de energie spatte er van af.

Een aantal van de MAF studenten zijn bekenden uit producties als Robin Hood van NJMT en The Sound of Music, zoals Maud Swinkels en Tess van der Veer !
Dit weekend werd duidelijk dat er heel veel talent staat te popelen om het publiek te verwennen met hun talent in hopelijk mooie nieuwe producties! In het verleden zijn er diverse nieuwe talenten van de MAF uiteindelijk in grote producties terecht gekomen. 

Nimmermeer was een feestje voor oog en oor en niet in de laatste plaats door Puk Elzakkers die het weekend als een Wednesday liet lijken in een uitmuntende rol en performance!
De voorstelling werd begeleid door een live orkest welke met de totale cast het theater liet zinderen !

We gaan deze talenten ongetwijfeld terug zien in de theaters!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.